Swexy isimli üyenin son içerikleri

1. Swexy

Monster Masaüstü Pcmi Modifiye Ettim Düşük FPS Alıyorum

Reis balla anlamadığım zamana denk geldi bilsem intelli bu sisteme para vermezdim driverleri çok kötü
  2. Swexy

Hocam 750 watta geçtim asusun 1786241793 Hocam şimdi uyucam ben yarın atsam olur mu müsait olduğunda cevap verirsen çok mutlu olurum
  3. Swexy

Tassagını yerim senin peki bu ram+anakart bu füşük fpsi kesin bitirir demi
  4. Swexy

Hocam peki bu anakart suanlık işimi görür mü? İ5 için birde geleceğe yönelik olur mu İlerde 1786241179
  5. Swexy

Monster masaüstü pişmanlıktır…
  6. Swexy

Sence b760 anakarta geçsem ve yanına bunu koysam İlerde i7-14700f geçsem nasıl olur hocam bu sorun düzelir mi? 1786240684
  7. Swexy

Rami degiştirmedim işte teknolojisi geri kalıyor gibi hocam sence çift kanala geçsem düzelir mi bu sorun yada direkt sıfır kit alsam yada aynı özeliklere sahip bir ram koyup işlemciye yönelsem? 1786240497 Sence ramın özeliği yeter mi bütçeyi zorlamak istemiyorum ve ramin piyasada aynısı yok...
  8. Swexy

Ramdan kaynaklı olabilir mi sence oyunlarda bayagı doluyor yüzde 97 filan oluyor
  9. Swexy

Overwatch ve fortnite oynuyorum daha az fps alıyorum 1786238913 Overwatch ve fortnite hocam daha az fps alıyorum
  10. Swexy

İntel arctan geçtim hocam sıcaklık degerleri normal
  11. Swexy

Ben Tulpar Td3 1.9.3 kasama 750 watt psu ve 5070 taktım nerdeyse önceki bileşenlerle aynı fps alıyorum hatta bazı oyunlarda daha az fps alıyorum pc özeliklerim İ5-14400f Tek kanal 16 gb 4800 MHz ram 5070 1 tb m2 ssd 5000 yazma 3600 okuma Gold sertifikalı psu H610 anakart Bu sistemden tam verim...
Geri