Fanatik fenerbahçelliyim hocam, ama gerçekten siyah beyaz hastalığım var :D
1735331104
Hocam evet acele ettim çünkü artık dayanacak gibi değilim, kablo...
Yani parçalar Marangozcuya söylediğim gibi, hepsi MDF'den yapıldı. ne düşünüyorsunz 2 adet monitör 1 adet pc kasası klavye mouse için alanı yeterli midir...
Arkadaşlar selam 4-5 marangoz gezdim, bazıları 14, bazıları 15 bin Türk lirası fiyat çıkardı, en son farklı bir yer buldum ve 8 bine bunu yaptırdım. Benim...
Şuan kullandığımız çoğu elektronik ürün made in china etiketine sahip. Yani bir sorun yok. Üretimi hangi ülke de yapıldıysa orası yazar. Önemli olan...
dediğinizden hiçbir şey anlamadım valla. nasıl yapacağım onu. Sorun zaten ben ellemeden kola dokunmadan artıyor düşüyor.
1734973473
senin gerçekten zekan...
rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur...
amazondan iade talebi oluşturdum hocam da, drift sorunun hangi oyunlarda anlayabilirim ki nasıl anlayabilirim pek bilmiyorum. ellerinde stok olmadığı için...
sabır allahım sabır.
1734972716
Türkçeden anlamıyorsun sen galiba ben diyorum önerme sen diyorsun iade et çek. Yorum yapma kardeşim o zaman benim yazdığım...