e-sporculuk için çabalayacağım ondan bu monitörü sipariş ettim hocam. immo1 rankım şu anda.
1737670725
Asus vg249q1a var bende 165hz onla aynı mıdır ki ms...
Arkadaşlar selamlar, Dell G2524h marka monitörü aldım 280Hz 0.5 ms diye geçiyor, bazı yerler de 7 ms kadar çıktığı söyleniyor monitörün. Hardcore bir şekil...
Arkadaşlar selam ASUS VG249Q1A monitörüm var OC ile 165 Hz oluyor. Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitöre geçeceğim...
Dediğim gibi başarılar kardeşim en büyük şansın sıralama ve sürekli profesyonel oyunculara karşı oynaman insanları etkilemen ve ismini duyurman sonuç olarak...
Umarım hocam, çok zorluk çektim tam futbolcu olacağım zaman trafik kazası yaptım, depreme denk geldiğim sevdiğim kız elimden gitti, Bilgisayar aldım kendime...
Haklısın bende çok denedim cs de faceit 10 level üstü kastım valo ilk çıktığında umutlandim falan ama bir çok profesyonel oyuncu ekli hala oynadım coguyla...
Son öneri olarak asla tr sunucusunda oynama İngilizcen yoksa yabancılarla konuşarak hem infolari öğrenirsin hemde temel atarsin map bilgin oyun bilgin gelişir
Arkadaşlar evet Türkiye'de yaşıyoruz ve bazen yaşadığımız ülke de başarılı olmak ekstra daha zorlaşıyor, evet çok oyuncu var önümde belki olamam ama...
Zor hocam da evde boş boş oturacağıma bunun üstüne durayım belki yayıncı falan olma şansım olur denemekten zarar gelmez ya :D
1737647707
Hocam haklısınız...
Arkadaşlar selamlar, e-sporcu olma düşüncem var, okul durumu zaten olmadığı için full evde oturuyorum oyun oynuyorum, en azından ciddi bir iş üzerinde...