Ya x9 inanılmaz uygun bir fiyata gaming gen tr de satıldı stok anında bitti, şimdi aynı markanın alt modelleri 3800 TL olmuş, yeni stok gelirse 4binden aşağı olmaz gibi ve bu çok üzücü...
Arkadaşlar birkaç gündür kafam iyice doldu taştı. Kararsızlık ile birlikte şu anki ekonomik şartlarda bir kasa almazsam beş altı ay en fazla bir yıl sonra almak istediğim sistemlerin fiyatı 2 katına çıkacak gibi hissediyorum o nedenle peşin fiyatına taksit imkanları olan bazı bankaların kredi...
Doğru söylüyorsunuz hocam ancak ben benim ekran kartı ile olan üst düzey işlemci videolarında cs de +400fps alıyorlar ultra ayarlarda vs. Ben ultraya da çeksem işlemcide takılıyorum. 3200mhz ramlerim belki onun da etkisi olabilir ama işlemcim klavyem ile mouseyi bile taşıyamıyor 8khz...
Dostlar iyi günler;
Elimde H610M-K D4 Anakart var, hali hazırda RTX 3060 ASUS dual oc 12gb ekran kartı ile kullanıyorum. bu kartta paylaşımlı 20gb kapasite oluyor bildiğim kadarıyla. Ancak elimdeki aktif işlemci i3 12100F olduğu için sanırım dehşet darboğaz yiyorum. Ben de ana kartın...
Arkadaşlar mchose un resimde gördüğünüz ürünü sitelerde bulamadım, orjinal sitesinden almayı düşünüyorum 30 dolar kargo bedelini kendim vereceğim yine, 3700tl ye filan geliyor, bu satın alımı gerçekleştirirsem bir sorun ile karşılaşır mıyım ?