SWIB isimli üyenin son içerikleri

1. Mchose X9

Comment by 'SWIB' on the classified ad 'Mchose X9'

Hala 3.800 evar ya 9 bine kimse almaz o markayı.
  2. Mchose X9

Ya x9 inanılmaz uygun bir fiyata gaming gen tr de satıldı stok anında bitti, şimdi aynı markanın alt modelleri 3800 TL olmuş, yeni stok gelirse 4binden aşağı olmaz gibi ve bu çok üzücü...
  3. Mchose X9

Ben de alırım bunu satan olursa :D
  4. SWIB

Max 40K Sistem Tavsiyesinde Bulunabilir Misiniz Rica Etsem?

https://www.incehesap.com/conqueror-tavsiye-sistem-fiyati-62706/ Mesela şu kasa 38 bin bandında olsa kaçmaz değil mi?
  5. SWIB

Ne yazıkki öyle duruyor, 8gb de istemiyorum ayrıca. Ram hızları düşük. işlemci konusunda tam bir fikrim yok.
  6. SWIB

Arkadaşlar birkaç gündür kafam iyice doldu taştı. Kararsızlık ile birlikte şu anki ekonomik şartlarda bir kasa almazsam beş altı ay en fazla bir yıl sonra almak istediğim sistemlerin fiyatı 2 katına çıkacak gibi hissediyorum o nedenle peşin fiyatına taksit imkanları olan bazı bankaların kredi...
  7. SWIB

KAFAM ÇOK KARISIK FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR :(

Doğru söylüyorsunuz hocam ancak ben benim ekran kartı ile olan üst düzey işlemci videolarında cs de +400fps alıyorlar ultra ayarlarda vs. Ben ultraya da çeksem işlemcide takılıyorum. 3200mhz ramlerim belki onun da etkisi olabilir ama işlemcim klavyem ile mouseyi bile taşıyamıyor 8khz...
  8. SWIB

Peki daha öncesinde bir işlemci takılı mıydı sisteminde şu an kart üzerinde bir ısı problemi yaşıyor musun?
  9. SWIB

CS2 de low ayarlara çekince ekran kartı %40 larda takılırken işlemcim %95 lerde. i3 12100F dar boğaz yapmaz demeniz beni hayrete düşürüyor :) 1758708496 CS2 de low ayarlara çekince ekran kartı %40 larda takılırken işlemcim %95 lerde. i3 12100F dar boğaz yapmaz demeniz beni hayrete düşürüyor :)
  10. SWIB

Zaten baktım destekliyor görünüyor ama AI ' a sordum desteklemez dedi ben de forumda sorayım dedim
  11. SWIB

Dostlar iyi günler; Elimde H610M-K D4 Anakart var, hali hazırda RTX 3060 ASUS dual oc 12gb ekran kartı ile kullanıyorum. bu kartta paylaşımlı 20gb kapasite oluyor bildiğim kadarıyla. Ancak elimdeki aktif işlemci i3 12100F olduğu için sanırım dehşet darboğaz yiyorum. Ben de ana kartın...
  12. SWIB

🔥İndirim Corsair Vengeance RGB 2x16 GB 5600 Mhz CL36 Ram 4380 TL

CORSAIR NE ALDIYSAM KRONIK SORUNLU CIKTI.
  13. SWIB

MCHOSE Sitesinden Kulaklık Alabilir miyim?

Teşekkür ederim dostum ben önümüzdeki ay X9 u alırım.
  14. SWIB

MCHOSE Sitesinden Kulaklık Alabilir miyim?

Arkadaşlar mchose un resimde gördüğünüz ürünü sitelerde bulamadım, orjinal sitesinden almayı düşünüyorum 30 dolar kargo bedelini kendim vereceğim yine, 3700tl ye filan geliyor, bu satın alımı gerçekleştirirsem bir sorun ile karşılaşır mıyım ?
  15. SWIB

❌İndirim Bitti! REALME RMX3867 12+ 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Kâşif Beji 10.479tl

Note 12 Pro sahibiyim bu telefonu almam mantıklı olur mu?
Geri