Swichen isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x3D için soğutucu tavsiyesi

asus prime lc 360mm almaya karar verdim yeterli olacaktır değil mi ileride belki am5 geçince de kullanırım
  2. S

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x3D için soğutucu tavsiyesi

Merhaba kasam corsair spec delta rgb (önde 3 intake fan var arkada 1 exhaust ancak ön kapağın sadece alttaki ufak bir kenarı mesh) Güncel olarak Coolermaster ML240L v2 sıvı soğutucusu var ancak soğutucu ile occt testinde işlemci maximum 125-126watt görüyor thermal throttle a uğruyor sıcaklık 90...
  3. S

Yardım DeepCool LT720 soğutucu Pompa sesi normal mi?

Merhaba sıfır aldığım sıvı soğutucu bu şekilde ses yapıyor. Bu durum normal mi? Ürünü iade etmek istiyorum çünkü arızalı gibi duruyor. Mevcutta pompa üzerinde termal macunlu geliyordu denemek için sisteme monte ettiğimden dolayı macun kullanılmış oldu sorun yaratır mı. Ek olarak video:
  4. S

Ön panel 360mm mi üst panel 240mm sıvı soğutucu mu

Konu güncel yanıtlarınızı bekliyorum.
  5. S

Ön tarafa intake olarak 360mm radyator sıvı soğutma takıp, üste 2 egzoz ve arkaya 1 egzoz olacak şekilde kasaya radyatörden gelen sıcağı atmak mantıksız mı ? hem cpu daha iyi soğumuş olur kuletipine göre hem de kasa içi çok da ısınmadan içerideki ısıyı egzoz fanlarla desteklemiş olmaz mıyım?
  6. S

kasa önerilerineze de açığım tabii ki ancak bir süre bu kasayı kullanmak durumundayım şuanki güncel sistemim için en doğru opsiyon ne olacaktır konuyu bu yüzden açtım. ön kapağı açık kullanabilirim bu sorun olmaz benim için
  7. S

Merhabalar sistem özelliklerim şu şekilde: KASA: Corsair Spec-Delta RGB (arka 1 exhaust fan ön 3 intake fan) CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D Sıvı soğutucu: Cooler Master ml240l v2 Mevcutta Cooler Master ml240l v2 kullanıyordum ancak ses yapmasından ve occt testinde 90 derece olmasından ötürü çözümü...
  8. S

SHURE SM7B için Gerekli Eklentiler PREAMP+SESKARTI/Mikser?

Merhaba SM7B ürünü etkili şekilde kullanmak ve herhangi bir voicemeeter benzeri eq programı kullanmadan sesi yüksek seviyelerde kullanmak için discordda oyunlarda vs. Elimde focusrite scarlett solo gen3 seskartı var buna fethead alsam yeterli olur mu veya tc helicon goxlr4 gibi bi mikser mi...
  9. S

Yardım Aynı NVME M2 SSD farklı anakarta takılırsa içindeki veriler silinir mi ?

arkadaşlar anakart değiştireceğim için aynı ssdyi kullanacağım windows düzgün bir şekilde çalışır mı sıfırlamam mı gerekir diski?
  10. S

Yardım Gigabyte B450M S2H ile R7 5800x3D Kullanılırsa?

merhabalar bu anakartı sipariş ettim seviyesinde en iyisi olduğu yazıyordu. https://www.amazon.com.tr/dp/B089HFR9CX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  11. S

hangi model anakart tavsiye edersiniz
  12. S

yanıtınız için teşekkür ederim sistemde Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 sıvı soğutucu kullanıyorum yeterli olur mu sizce? ayrıyetten elimde DeepCool AK620 modeli de var değiştirmeye gerek var mı sizce?
  13. S

yük altında anakartın soğutması yeterli olmaz gibi mesajlar okumustum o yüzden sordum.
Geri