hocam ayrı ayrı satmak uzak mesafe olursa kargo memnuniyet cart curt derken çok uzar birçok parçayı toplu satsam(örn kasa monitör mouse) klavye gamepad ayrı okutulur ama hepsini tek tek istesen emeğine değmez gibi duruyor ortalama 12 18 arası bir şey alabilsem aradaki fark çok açık ticarete...
reis kesinlikle logi f710 hassasiyeti sonuna kadar yasatiyor titresimi de oyle yakisikli degil guzel gozukmuyor xbox imitayonu kollar gibi ama yillardir kullandigim hala tek fonksiyonu hata vermeyen kol
merhaba arkadaslar gecenlerde batarya degistirme yaparken bu kablo kopmustu ne oldugunu cok onemsememistim bi kac gun sonra bugun ne oldugunu anladim 😀 sim sinyalini asagiya goturuyor ordan da yayiyor sanirim arama ve internet gitti telefonda acip slikoj tabancayla tutturdum fakat hep...
aslında cihaza bakınca bebek gibi bataryası da bitmis olsa sarjı cok ritmik artmazdı bence 22.5 watla edince her zamanki gibi doluyor ekstra olarak w yi düşürünce baya bi ona göre sarjı yavas yavas gidiyor ama sarjdan cekince acılıp kapanıyor cok garip gedli
Hocam merhabalar redmi note 8 cihazım sürekli açılıp kapanıyor fakat yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum tuş da takılı değil biraz üstüne uğraşınca farkettim ki sarjdayken sorunsuz calısıyor bütün aksamları sarjdan cekince 4 5sn icinde direk kapanıp acılmaya devam ediyor batarya...
pc ye sızdılar baya uğraştılar nasıl çözebilirim arkdaslar steamden oyun açmıştım ama bu 10 liraya satılan coklu hesaplardan bannerlord oynuyordum sonra yayın fln dedi steam bisiler oldu sonra ekranımı yönetmeye başladı birisi autoit den
üstad ilk aldığımda diyosun bi kere valoranta gelen güncellemeler ile tüm sistemler git gide zorlanıyor üstelik bilgisayarı ilk aldığında onu yoracak yüzlerce driver uygulama arkada çalışan yüzlerce şey olmaz harbiden temiz olur formatla bile gitmeyen çok şey var bu da düşüşü etkiler kullandıkça...
usta benim bilgisayarda net bişiler dönüyo yani düzgün bi kafayla bakarsan anlayabileceğim bir durum şifre açığı da oluştu zaten google uyarı verip duruo kayıtlı şu şifreleri değiştir dio bunu nasıl sorgularım üstadlar napmak neğetmek gerek
kral sıkıntı olmamıştır da oc luk bir durum mu oldu ki normal halde bile oynayamayacağın oyun olduğunu sanmıyorum ah şu fps değerini daha fazla görmenin bir ise yaramadığını anlatabilsem