swıshshy10 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Discord hesabıma biri girdi

acil cevap lazım lütfen
  2. S

Discord hesabıma biri girdi

arkadaslar dc hesabıma kuzenim girdi ve cıkıs yapıp yapmadıgını bilmiyorum (buyuk ihtimal yapmadı) eger dc hesabımın sifresini degiştirirsem otomatik cıkıs yaparmı kuzenim
  3. S

Klavye ve mouse calısmıyor

cok acil yardıma ihtiyacım var lutfen bilgi sahibi olanlar cevaplayabilirmi
  4. S

not ayrıca pcyi yeniden baslatınca windows 11 mavi ekran sorun gider ekranı geliyor
  5. S

arkadaslar klavyem aula f yetmiş beş mouseum ise ajazz yuzellidokuz apex klavye sorunum ctrl shift gibi tuslar basılı kalıyor ve duzelmıyor ara ara oluyor ve son bir hafta olmaya b asladı mouseda ise tekerlek bazen calısmıyor bunlar neden oluyor olabilir: kronik bir sorun oldugunu dusunmuyorum...
  6. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

arkadaslar sanal kart olusturmaya calısıyorum fakat kimlik on yuzu okut dedi okuttum fakat 15 dakaikadır beklıyorum hala okunuyor lutfen bekleyın dıyor. ne yapacagım?
  7. S

🔥İndirim Iyzico ve parolapara 1000 tl geri ödeme kampanyası detaylı anlatım.

arkadaslar sanal kart olusturmaya calısıyorum fakat kimlik on yuzu okut dedi okuttum fakat 15 dakaikadır beklıyorum hala okunuyor lutfen bekleyın dıyor. ne yapacagım?
  8. S

Pc basındayken hafif sernlemek icin masaustu vantılator onerisi

arkadaslar odam cok kucuk https://www.trendyol.com/kiwi/kfan-7604-masaustu-mini-vantilator-kiwi-7604-p-42801762 bunu alıp aramda 30 40 cm mesafe olacak sekılde koysam serinlermiyim pc basında
  9. S

HyperX Cloud III Wireless Cızırtı ve Robotikleşme Sorunu

bendede oluyor. kronik bir sorunmu acaba
  10. S

Sogutucum rgb yanmıyor

arkadasalr yenı bır sogutucu aldım. phantom spirit 120 se. fakat rgb si yanmıyor. birkac arastırmayla rgb kablosunu takmam gerektıgını ogrendım fakat anakartımda rgb girisi varmı bılmıyorum. anakartım asus prıme b650mr. bu anakartta rgb girişi varmıdır?
  11. S

🔥İndirim Thermalright Assassin Spirit 120 V2 İşlemci Soğutucu 999TL

7500f için alınır mı?? yoksa peerless assasın mı almalıyım?
  12. S

❌İndirim Bitti! Throne Zen Aura Hi-Fi 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1500 TL ! (2 ADET)

alınır mı?? degermi 750 TL'ye? (2 tane var tanesı 750 bir arkadasla ortak almak icin)
  13. S

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

bende alamadım bi tek ben alamadım glaıba ya nasıl alacagız
Geri