SwkaslaS isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ryzen 3 3100 Sanallaştırma Açma

Arkadaşlar ben Ryzen 3 3100 işlemci kullanıyorum ve Bluestacks vb. uygulamalar kullanmak için sanallaştırma açmak istiyorum. İşlemcinin resmi sayfasında ki desteklenenler kısmında malesef sanallaştırma yok. Ancak biosta öyle bir ayar mümkünmüdür ve açarsam bir sıkıntı olur mu? yada olursa en...
  2. S

Yone Kostümü League of Legends

Tamamdır teşekkürler
  3. S

Yone Kostümü League of Legends

Arkadaşlar bunu alınca kostüm de geliyomu yoksa sadece renk mi?
  4. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Evet bir yükseliş var fakat hala sanki bi eksiklik var gibi başka nasıl bir şekilde bilgisayarımı tarayarak saçma sapan uygulamaları silebilirim?
  5. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Biraz bir yükseliş oldu fakat malesef eskisi gibi değil.
  6. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Quarantined items kısmında ilk attığım ss deki her şey gözüküyor. 1631301497 Tamamdır sildim, ben bir değişim varmı diye bakiyim sonra size geri dönüş yaparım.
  7. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Şimdi düzelmiş olması mı gerek yani o dosyaları kaldırdı mı?
  8. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Şimdi ben bilgisayarı aldığım zaman bir sorun ile karşılaştık bu sorunu çözmek için aldığımız yere götürdük orada windowsumu başka bir bilgisayarda kullandılar bu yüzden etkinleştiremedim. Fakat sonrasında bi anda windows etkinleşti. 1631301288 Done dedikten sonra ana sayfaya döndü.
  9. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

10. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

11. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

1631300851
  12. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Olmadı tekrar deniyorum ozaman.
  13. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Tamamdır hemen. 1631300346
  14. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Geldi fakat aynı sorun dediğim gibi benden bire tık düşük sistemi olan arkadaşımda olmadı 1631299750 Yani genel dediğim benim bilgisayara bir şey oldu
  15. S

Anlamsız FPS Düşüklüğü

Ekran Kartı ve İşlemcinin güncellemelerini denetlediğimde 2 side full sürüm 1631299511 Ama arkadaşımında benimkinden 1 tık düşük bir sistemi var ve 200 fps alıyor
Geri