swocth isimli üyenin son içerikleri

1. S

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

İşte sorun orada ki alt hesabımda sorun yok. İki hesapta aynı rankta. Ve son 1 aydır alt hesabıma hiç girmedim zaten.
  2. S

Evet oyunda son zamanlarda ciddi bir performans kaybı da vardı. 350-500 fps arası çok rahat fps veren sistemim son zamanlarda 130-200-250 arası kalıp duruyordu. Her maç farklı fps aralıklarına çıkıyordu. Oyunu bile bile bitirdiler
  3. S

Smurf değil ana hesabımla aynı rankta ki zaten ana hesabım ban yedi. 1775004992 Evet gördüm yalnız değilmişim. Atılan tweetlerin altına da banlanmayanlar banlananlar ile dalga geçmeye çalışıyor böyle rezil bi oyun topluluğu başka yerde yoktur.
  4. S

Bir zamanlar çok sık R6 da oynuyordum ki o oyunda da hileler epey bir arttığı için bırakmıştık ekipçe. Oyun içi rekabet hilelerden dolayı olmadığında çok sıkıyor o yüzden kendimi hikayeli oyunlara atıyorum bazen. Şimdi bu 4 aylık ban sürecinde bitirdiğim hikayeli AAA oyunlara yada tadımlık...
  5. S

Eğer açmazlarsa en son onu yapıcam gibi.
  6. S

Dün banı yedikten 10 dakika sonra hemen ticket attım. Hâlâ geri dönüş yapmadılar sanırım 2 gün süre icinde bakıyolarmıs onu bekliyorum
  7. S

Hesaba girmeye çalışınca laptopa da donanım banı atma ihtimalleri var mıdır?
  8. S

Giremiyorum. Giriyor ama oyundan atıyor. Bu cihazdan başka hesapta Madde 7 den dolayı kilitlendi uyarısı verip oyundan atıyor.
  9. S

Hem hesap kitleyip hem donanım banı atmışlar sanırım hocam. 4050 li laptop var ve onunla başka hesaptan girebiliyorum
  10. S

Hayır hocam hesaba benim dışımda kimse girmedi. Oyun modu veya macro ayarları da yok.
  11. S

Hesap bilgilerim normal hocam çalınma gibi bir olay değil. Hesaba girebiliyorum ama sadece valoranta sokmuyor beni
  12. S

hocam oyun sırasında sadece riot ve ekran kartımın driveri açıktı normalde islemci sogutucumun driveri de açık olurdu hep ama bu sefer kapalı olduğu maçta banladı beni. Eğer dediğiniz gibiyse ve kilitleme kalkabiliyorsa çok iyi olur ben bu ban ile kilit farkı olduğunu bilmiyordum
  13. S

Evet hocam birisinede sürekli geçici ban atıyolarmıs garip bir sistemi var. Umarim hatadır ve banlananların banları açılır
  14. S

Valla hocam FPS tarzı oyunları seviyorum. Sadece rekabetci olması önemli değil hikayeli olarakta seviyorum. Lol, souls ve mmorpg oyunları hiç dikkatimi çekmeyen beni sıkan oyunlardır. CSGO'da ki hile sorunlarından dolayı Valorant'ta geçmiştim yaklaşık 3 yıldır aktif oynuyorum ama hesabı valorant...
  15. S

5 bine yakın paran gitmiştir maalesef ki 1774888089 Ticketimi ben attıktan sonra incelemeye aldıklarına dair mail attılar hemen. Yediğim ban donanım banı sanırım. Laptoptan istediğim gibi oynayabiliyorum ama kasamdan girince oyun engel oluyor.
Geri