heabımı kaybettiim kurtarma mailinide kaybettim şifre aklımda değil cringe youtube videolarıyla dolu nasıl alabilir hesabı bir yolu yok mu? youtube kanaladında küçük yaşta çektiğim videolarla dolu ve berbat başına böyle bir olay gelen varsa lütfen yardım
n11 den ithalatçı garantili telefon aldım telefonda klon ime yurt dışı kayıtlı imei telefonda hasr çizik darbe gibi durumlar olursa iade edebilir miyim bu süreç nasıl işler kim bakar canlı destekteki adam kutuyu açmadan 4 gün diğer durumlarda servis raporuna göre diyor halen iptal etme hakkım...
Colorful a320mkpro anakartim var valorant gircem tpm acik secure boot kapali oldugu için oyuna girmiyor hata veriyor win 11 deyim nerdedir bu secure boot
Sistemim r3 3100 gtx 1650s 8gb ram var valorant oynuyorum normalde sartlarda 170-200fps alırken catismada 120 110 lara kadar dusebiliyor her şey güncel ve stabil 8gb ramime bi 8 daha alsam catisma ortaminda biraz daha yuksek fps alabilir miyim?
Arkadaslar f12 pwm siyah fan aldim yalniz benim kasada eskiden rgb fan oldugu icin 6 li pin girisi vardi oraya takamadim cunku fan 4 pin anakartin sys fan yerine takmam gerekiyormus ama ordada 3 iğne pin girişi var nasil bi donusturucu almam lazim? Lütfen yardım