SwordOfJustice isimli üyenin son içerikleri

1. S

hesabımı kaybettim nasıl alabilirm

boş ver kanka önemli değil küçük zamanlarımda çektiğim saçma videolar 1663180175 hesap kurtarmadan deniyomorum da olmuyor
  2. S

hesabımı kaybettim nasıl alabilirm

heabımı kaybettiim kurtarma mailinide kaybettim şifre aklımda değil cringe youtube videolarıyla dolu nasıl alabilir hesabı bir yolu yok mu? youtube kanaladında küçük yaşta çektiğim videolarla dolu ve berbat başına böyle bir olay gelen varsa lütfen yardım
  3. S

N11 den xiaomi redmi note 10s aldım sıkıntı çıkarır mı?_

anladım arkadaşlar sağ olun zaten ürün sipariş aşamasında iptal edebiliyorum 1649885063 xiaomi türkiye garantili telefon alacağım
  4. S

evet ithalatçı garantili 1649884097 işte kontrol ettikten sonra iade edebilir miyim çünkü daha elime ulaşmadı telefon
  5. S

n11 den ithalatçı garantili telefon aldım telefonda klon ime yurt dışı kayıtlı imei telefonda hasr çizik darbe gibi durumlar olursa iade edebilir miyim bu süreç nasıl işler kim bakar canlı destekteki adam kutuyu açmadan 4 gün diğer durumlarda servis raporuna göre diyor halen iptal etme hakkım...
  6. S

A320mk pro secure boot seçeneği yok

Colorful a320mkpro anakartim var valorant gircem tpm acik secure boot kapali oldugu için oyuna girmiyor hata veriyor win 11 deyim nerdedir bu secure boot
  7. S

Dual channel ram fps ye ne kadar etki eder

Hangi video acaba link atar misiniz
  8. S

Dual channel ram fps ye ne kadar etki eder

Sistemim r3 3100 gtx 1650s 8gb ram var valorant oynuyorum normalde sartlarda 170-200fps alırken catismada 120 110 lara kadar dusebiliyor her şey güncel ve stabil 8gb ramime bi 8 daha alsam catisma ortaminda biraz daha yuksek fps alabilir miyim?
  9. S

Bimden aldigim steelseries rival 3 ü nereye göndercem

Dogru zaten bimin alacagini dusunmedim ithalatçıyla goruseyim
  10. S

Urun en baştan bozuktu ama 6 gün kullandım 1637225050 Sol tık daha aşağida sağaya göre ve basik
  11. S

Onlarda oyle demislerdi despecle mi konuşcam?
  12. S

Arkadaslar bende rival 3 var bimden aldım bunu iade nasıl edebilirim despec yaziyor garanti belgesinde onlarla mı iletişime geçecem yardım lütfrn
  13. S

Arctic f12 fan soket olmuyor

A320mk pro 1629978611 3disliye 4 taksam calisir mi
  14. S

Sys fan 3 pin erkek bende 4 pin disi var nasil olcak
  15. S

Arkadaslar f12 pwm siyah fan aldim yalniz benim kasada eskiden rgb fan oldugu icin 6 li pin girisi vardi oraya takamadim cunku fan 4 pin anakartin sys fan yerine takmam gerekiyormus ama ordada 3 iğne pin girişi var nasil bi donusturucu almam lazim? Lütfen yardım
Geri