Arkadaşlar farenin tekerleği kendi kendine bi yukarı bi aşşağı hareket ediyor, bazen de takılıyor hiç oynamıyor ne ben oynatabiliyorum ne kendisi oynuyor. Bazen de kendisi oynuyor ben oynatamıyorum.
Ne yapmam lazım, sorun nedir ve nasıl çözerim? Teşekkürler şimdiden
Bi şey daha sorucam. O attığın yerden alsam sorun olur mu? Çünkü daha önce almadım internetten güvenemiyorum. Parayı nasıl güvence altına alıyorlar yani beni dolandırmayacaklarının garantisi nedir? Hiç bilmiyorum ondan sordum.
hangisini onerirsin? sagdaki 4gb ramli yetersiz olmasin? bi de acer marka iyi midir? soldakinde de olumsuz bi kac yorum vardi acaba nasil emin olabilirim urunun gercek performansindan?
Üniversite için alıyorum ama oyun da oynamak istiyorum, benim için kıstas GTA 5 olmuştur; üst düzey bi oyun yani benim için. Eğer GTA 5'i akıcı bi şekilde minimum normal ayarlarda oynatıyorsa iyidir. Bana 5k'ya en iyi laptobu önerir misiniz?