Swozy isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bios ayarlarında yaptığım hata

İyi akşamlar arkadaşlar bugün cihazımın bios ayarlarını kurcalarken muhtemelen yanlış bir şeyler yaptım ve monitörümü kesinlikle görüntü gelmemekte ve klavyeme de güç gelmiyor ne denediysem çözüm bulamadım ekran kartım kesinlikle çalışmamakta bilir kişiler yardımcı olurda çok mutlu olurum
  2. S

2K 260hz monitörüm için dp kablosuna ihtiyacım var

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS
  3. S

HDR açınca ani donma ve resetleme yapıyor, nadirende olsa dp sinyal yok hatası alıyorum
  4. S

cihazla beraber gelen dp kablosundan memnun değilim. tüm önerilere açığım
  5. S

sistemimi yükseltmek istiyorum

cs2, valorant gibi oyunlar oynamaktayım 360mm sıvı soğutucum mevcut max 60-65 dereceye görmekteyim 1724172519 sizce sıfırdan yeni bir sitem mi almalıyım yoksak elimde bulunan parçaları geliştirerek mi devam etmeliyim.
  6. S

sistemimi yükseltmek istiyorum

sistem özellikleri: ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı Asrock A520M-HVS Soket AM4 AMD A520 4600 MHz (O.C) m.2 mATX Anakart CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram AMD Ryzen 5 5600 MPK Soket AM4 32MB 3.5GHz 65W 7nm Wraith...
  7. S

Dell Alienware AW2723DF Monitör alınır mı ?

2k ve +200hz üzeri monitör arıyorum iyi kötü tüm yorumları bekliyorum farklı monitör önerilerinizide alabilirim.
  8. S

20 bin TL'ye kadar FPS oyunları için 2K monitör önerisi

2 kez bu manitörden sipariş verdim ancak ölü piksel sorunuyla karşılaştığım için iade etmek durumunda kaldım.
  9. S

20 bin TL'ye kadar FPS oyunları için 2K monitör önerisi

CS:GO ve Valorant gibi oyunlar oynayabileceğim ölü piksel gibi sorunla beni çok yormayacak monitör arıyorum.
  10. S

27 ich min 2k fps oyunları oynamak için monitör arıyorum bütçem 20k max

Evet haklısınız 2k tercihim
  11. S

27 ich min 2k fps oyunları oynamak için monitör arıyorum bütçem 20k max

Daha önce Asus tuf gaming vg27aqml1a 260hz monitör satın aldım ancak ölü piksel sorunundan dolayı iade etmem gerekti sorunsuz beni üzmeyecek bir monitör arıyorum.
  12. S

Yeni satın aldığım asus monitörde ölü piksel sorunu

Teşekkür ederim yorumlar için yarın iade sürecini başlatacağım
  13. S

Yeni satın aldığım asus monitörde ölü piksel sorunu

ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz monitör satın aldım ve 1 adet ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım ?
  14. S

Max 15 bin tl bandında 2-4k oyun için monitör arıyorum

Merhabalar arkadaşlar, 2-4k çözünürlükte fps oyunları oynamak için monitör arıyorum bütçem max 15k civarında biraz daha üstüde olabilir şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  15. S

Çözüldü✓ Max 11-12k bütçem var monitör arıyorum

Maç 11-12k civarında monitör aramaktayım Genelde fps oyunları için 27 inç ve üstü olursa benim için çok iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Geri