Swrfrkn isimli üyenin son içerikleri

1. Swrfrkn

Rx480 görüntü vermiyor

Yeni aldığım RX480 kartı sisteme taktığımda görüntü vermedi. Farklı bir sistemde denedim yine görüntü alamadım driverları silip denediğimde yine görüntü alamadım. Önceki sahibi kartın çalıştığını ve çalıştığı videoları bana gönderdi fakat karta yanlış bir hareket yapmamama rağmen kart bende...
  2. Swrfrkn

1 aylık PSU sistemi kapatıyor

Geçenlerde GTA 5 oynarken bilgisayarım kendini yeniden başlattı bilgisayarcıya gittim PSU ölü dedi yeni bir PSU aldım ve 1 ay sonra (bugün) yine aynı bu ekranı verdi PSU daha yeni ne sorunu olabilir. Sistem: i7 3770. GTX 1060 6 GB. Concord C-880 400W PSU.
  3. Swrfrkn

Gtx 1660ti için işlemci monitör önerisi

R5 3600 işlemci Samsung G3 monitör
  4. Swrfrkn

Gtx 1660ti işlemci önerisi

A320 anakart a r5 3600 çok güzel olur ekran kartına da uyumlu olur
  5. Swrfrkn

RX 580 vs GTX 1650 hangisi daah iyi ve sağlam?

Arkadaşın dediği gibi biraz bekle yada hemen istiyorsan 1650 al
  6. Swrfrkn

Axel kesinlikle önermem 1650 alın daha iyi kart soğumuyor ve mining olasılığı çok yüksek
  7. Swrfrkn

Anladım işlemci farkı var mı varsa hangisi daha iyiyse onu alın yoksa rx 580 den bilindik bir marka ise alabilirsiniz Asus vb gibi
  8. Swrfrkn

O fiyata uygun bulursan 1070 bulamazsan 1060 al hem 1650 den daha iyi rx580 den de sağlıklı
  9. Swrfrkn

GTX 1060 için PSU önerisi

Zotac GTX 1060 6gb AMP Edition 192 bit gddr5x modeli var elimde bunu rahat doyurabilecek ve beni uzun süre götürebilecek bir PSU var mı ama bütçem çok yok sıkıntı orada elimde 400w aopen bir PSU var kendisi çok eski o yüzden değiştirmek istiyorum ekran kartını da dönüştürücüyle kullanıyorum...
  10. Swrfrkn

Çözüldü✓ Sistem kendi kendine kapandıktan sonra BIOS ekranına girdi

tamamdır gerçektan teşekkür ediyorum ben ayarı kapatmamayı tercih edeceğim psu eski çünki sıkıntı çıkmasın 1696759679 tamamdır gerçektan teşekkür ediyorum ben ayarı kapatmamayı tercih edeceğim psu eski çünki sıkıntı çıkmasın.
  11. Swrfrkn

Çözüldü✓ Sistem kendi kendine kapandıktan sonra BIOS ekranına girdi

Bilgisayar bir anda kapandı ve böyle bir ekran çıktı. F1'e bastım sonra da böyle oldu. Neden kaynaklı oldu bilen var mı, bilen varsa yardım edebilir mi?
  12. Swrfrkn

Poco X3 NFC güncelleme sonrası kapanıp açılıyor

POCO X3 NFC cihazima MIUI 14.0.2.0 geldi bende yaptım. Telefon açıldı telefonun şifresini giriyorum kapanıp TWRP'ye giriyor kaç kere reboot yapmamam rağmen aynı güvenli mod da çalışıyor ama normal şekilde kapanıyor sorun nedir ne yapmalıyım garantisi yok.
Geri