Merhaba Pazartesi açtığım konuda sizden ekran kartı için öneri istemiştim ve bunun sonucunda evga rtx 3090 ftw3 24GB almıştım. İtopyada ürünün isminde 24 gb ibaresi varken özellikler kısmına 12 yazılmıştı. Öncelikle itopyayı ariyim dedim bir kadın arkadaşımız açtı ve bana ürünün 12 gb olduğunu...
eğer yetmezse bile taksit yapmayı düşünüyorum itopyada aynsını 27.850 ye buldum ordan taksitle alabilirim
https://www.itopya.com/evga-geforce-rtx-3090-ftw3-ultra-gaming-argb-24gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti_u19589
eğer evgadan bahsediyorsak şuanki fiyatından alıcam ama asustan bahsediyorsak 22k civarlarına düşmesini bekliycem tabi o da düşerse
1661191954
İleride belki geçerim ama evgada 1 HDMI olduğu için geçemem değil mi evga alırsam
pardon öneriye çevirdim görmemiştim
1661191458
evet evga daha iyi gibi fakat biri asus yani sunucağı hizmette felan çok fark olur mu evga alsam pişman olurmuyum onu bilemedim ve evgada 1 hdmı var sanırım asusta 2
Ekran kartı almak için indirim bekliyordum 20-25k felan bir bütçem var itopyanın Evga RTX 3080 Ti FTW3 modelini diğer yerlerden ucuza sattığını gördüm. Fakat uzun zamandır aklımda Asus TUF Gaming RTX 3080 Ti OC Edition almak vardı fiyatının 22k civarlarına düşmesini bekliyordum. Sizce Asusun...