muhtemelen hicbirsey cıkmaz paran iade edilecegi için uzerine temu kupon vs tanımlayacaktır temu ile iletişime gecip turkiye deki gümrük işlerini yapan firmayı düzeltmesini yada degiştirmesini taleb etmek buradaki zararın bilincinde olmalarını saglamak lazım tabi nereye kime ulaşacagız
malesef pesine dustugum halde sonuc elde edemedim kargonun kaybolması tamamen temu turkiye nin gümrük işlemlerini yapan firmanın sucu muhtemelen dediginiz gibi birileri cebe indirmekte temu kayıp sonrası paramın tamamını iade etti muhtemelen gümrük işlemlerini yapan firma bunun guvencesi ile...
merhaba iki gün önce bilgisayarıma temizlik yaptım ve format attım hersey stabil guzel iken işlemcime overclok yapmak icin amd ryzen master adlı programı indirdim ve orda anlam veremedigim bir durum yasadım bir kac ayara tıklayıp test etmesini istedigimde bilgisayarım yeniden baslattı gorunurde...
arkadaslar
konu ile alakalı WE WORLD EXPRESS kargo firmasının Türkiye temsilciliğini ile mail üzerinden bir görüşme sağladım kendilerince kargo ayın 12sinde benim bölgemde dağıtım yapması planlanan hepsi jet firmasına teslim edilmiş hepsi jet ise bu kargoyu henüz almadığını beyan ediyor...
Temu adlı siteden daha önce denemelik bir siparişim olmuştu 13 gün içerisinde teslim edildi ardından ikinci bir sipariş daha verdim fakat ayın 12 sinden beri gümrükte işi bitmesine rağmen kargo firmasına teslim edilip bana gönderilmeyi bekliyor tüm çabalarıma rağmen canlı yardım dan kargomu...