iste ondan emin olamadim ilk defa bu kadar kati macun gordum az once bi test ettim nohut kadar sürdüm seffaf plaka ila bastirinca yayiliyor
1769605350
sağolasınız arkadaşlar ilk defa bu kadar katı görünce emin olamadım malum teknolojik cihazlarda pahalı artık insan korkuyor bozulur mu bişey olur...
yaymadan kullanmayı dusunuyorum hocam sitesinde öyle uygulamışlar tek endişem zarar vermesi ve bu ürünün bir ömrü var mı emin olamadım teşekkürler cevabınız için
hocam endişem acaba ürün bozulmuş olabilir mi bunların tüp içinde herhangi bir ömrü var mı anlayamadım qr ve kodu okutunca orjinal onda sıkınt ki yok ama bu macun bildiginiz hamur gibi yaymak imkansız
1769602709
hocam macun bildiğiniz oyun hamuru gibi şimdi sürsemmi laptopa sürmesemmi emin...
arkadaslar baslikta belirttigim gibi laptopa bakım yapicam mx 6 tercih ettim elime geldi ürün orjinal sitesi üzerinden doğrulamab yaptım qr da okuttum kodu kendimde yazdım orjinal ürün fakat kıvamı çok katı geldi sorun yaratır mı ? spatulayla yayılabilecek gibi değil
arkadaşlar selamlar öncelikle
hp victus 15 bilgisayarım var 2.el almistim uzerinden 6 ay gecti ve fan tozlandi aldigimda temizdi bilgisayarin garantisi yok bitmis o sebeple bakimini ben yapicam daha önce laptop bakimi yaptiğim oldu ama yanliş yaptiğim seyler varmis sanirim arkadaslara sorunca...