Başlıkta da belirttiğim gibi 10 Metrelik CAT 6 bir Ethernet kablosu arıyorum. UGreen bakıyordum fakat kalmamış sanırım. Tavsiye edebileceğiniz güzel bir...
Hocam bende sıkıntı yok giriyor..
1743968612
Almadım ama orjinal olduğunu düşünüyorum, farklı markaların şarj kablolarını almıştım zamanında ve vaat...
Listelediğiniz klavyelerin neredeyse hepsini zaman zaman firma olarak e-ticaret ten satıyoruz ve daha tek bir şikayet ya da ürün iadesi almadık şükür...
TEMU üzerinden alınabilecek kablosuz mekanik klavye var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Kablosuz olmayıp mekanik olan klavye de olabilir ama önceliğim...
TEMU üzerinden alınabilecek kablosuz mekanik klavye var mıdır tavsiye edebileceğiniz? Kablosuz olmayıp mekanik olan klavye de olabilir ama önceliğim...
Ek olarak günlük kullanmak ya da hikayeli oyun oynamak için almayı düşünenler sensör farkını hissetmez bile o yüzden sensör kötüymüş alınmaz mantığı yanlış...
AJAZZ AJ179V2 bu model AJAZZ AJ159 PRO ile kıyaslandığında hangisi daha iyi? Şu anda AJ159 PRO kullanıyorum fakat elime küçük geliyor sanırım bu 179V2...
Sen bizim firmadakileri görsen aklını kaybederdin bunlar ne ki :D
Mesut var mesela proje mimarımdır, bayramdan önce buna benzer diyalog geçmişti aramızda...