syicqhe isimli üyenin son içerikleri

1. syicqhe

Lenovo Ideapad Gaming 3 Alınır Mı?

Masaüstü istese zaten belirtebilir diye düşünüyorum. Ayrıca şu an dolar kuru yükseldiği için fiyatların bu şekilde olması normal, çoğu laptop bu fiyatlarda araştırmanızı öneririm. Ben de bu laptopu almayı düşünüyorum bence güzel fakat adaptör sorunu olduğu söyleniyor, onu da servisten...
  2. syicqhe

Lenovo IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

O kadar bütçeye çıkamıyorum malesef. :/ Onun yerine videoda gösterdiği gibi 1650 ti bir ekran kartı kullanmak mantıklı mı? İleride sıkıntı çekmemek adına.
  3. syicqhe

3050 TI yerine farklı bir ekran kartı tercih etmeli miyim sizce?
  4. syicqhe

Bilgilerde görememişim kusura bakma. 🙏 Teşekkür ederim öneriniz için, galiba bunu alacağım.
  5. syicqhe

Anladım. Galiba 144 hz değil bu bilgisayar da ben şu an 144hz bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum alışamam gibi düşük bir hz'e.
  6. syicqhe

Bunun şarjı, ısınma sorunu vesaire nasıldır acaba bir bilginiz var mı? Alırken sıkıntısız bir şey almak istiyorum. 1661206039 Veya lenovonun sorunlu olmayan modelleri varsa önerebilirseniz o da çok iyi olur benim için.
  7. syicqhe

15-16 bin civarı.
  8. syicqhe

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Kendime güzel bir oyuncu laptopu almak istiyorum, lenovonun ısınma sorununun diğerlerine...
Geri