syılmaz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kedim Bilgisayarıma İşedi

şu an bütün her yer kapalı sizce bayramdan sonrayı beklemek uzun bir süre mi? 5 6 günde sorun büyür mü?
  2. S

Kedim Bilgisayarıma İşedi

Merhaba dostlar bugün kedimin laptop klavyeme 5 6 damla kadar işediğini fark ettim klavyemin çalışmasında laptopun çalışmasında vs sorun yoktu fark ettiğim zaman temiz bez su yardımıyla sildim ve fan ile kurulamaya çalıştım bilgisayarım yeni sayılır garantisi vs devam ediyor o yüzden içini açıp...
  3. S

Bilgisayarıma Kedim İdrarını Yaptı

çok sağlıklı sağ olun :ROFLMAO: Ayarlar kısmında da ekranda koyu moddan kaynaklı böyle bir iz var resim açarken de görünüyor bu iz ilk resim normal hali görev çubuğuna tıklayınca iz gidiyor ikinci resim fotoğraf vs açarken gördüğüm ve ayarların arka planında da var kedi çişinden dolayı mı oldu...
  4. S

televizyona işediğinde pert olmuştu tv hiç açılmıyordu atmak zorunda kalmıştım o yüzden endişelenmemek elde değil kedi çişi baya sakıncalı açıkçası elektronik aletler için ama sanırım benim kedi acıdı bu sefer :ROFLMAO: teşekkürler..
  5. S

sıkıntı etme mi diyorsunuz? oksitlenme falan yazmışlar o yüzden endişelendim
  6. S

merhaba aynı sorunu yaşadım az önce klavyemde 3 5 damla çiş vardı su zannettim fark etmedim koku bi yerden geliyordu sonradan anladım klavyedekinin çiş olduğunu sadece su ile sildim herhangi bi problem yok klavyemde bilgisayarımın çalışma şeklinde vs ekran kartını da çalıştırınca kokuyor gibi...
Geri