Syknes isimli üyenin son içerikleri

1. Syknes

Çözüldü✓ İşlemcimi ne kadar yükseltebilirim?

teşekkür ederim.
  2. Syknes

şimdilik işlemci alsam ne önerirsiniz işlemcide ddr4-5 farketmiyor değil mi kusura bakmayın cahilliğim için
  3. Syknes

Anakart işlemciyi sattığımı düşünürsek hatta ramide satmam lazım ddr4 9k bütçe çıkar o bütçeye hem anakart hem işlemci hem ram alabilir miyim ki?
  4. Syknes

Merhabalar, iyi akşamlar Bilgisayarımda işlemcimi yükselteceğim çok düşük kaldığını düşünüyorum ama acaba anakartımda mı düşük kalıyor bilemiyorum bütçem işlemci için 5-7k arası İşlemci: AMD Ryzen 3 3300X 4-Core Processor (8 CPUs), ~3.8GHz Ekran kartı: Sparkle Intel(R) Arc(TM) A750 Graphics...
  5. Syknes

Çözüldü✓ Ekranım 120Hz 32bit gözüküyor

amazondan bir tane önerir misiniz 1080p 144hz 1ms monitörüm
  6. Syknes

Ama rx550'de oluyordu
  7. Syknes

Normalde rx550 ile sıkıntısız 144hz kullanabildiğim bilgisayarımı bugün yükselterek intel arc a750 sparkle oc aldım ve takıp driverlarını kurduktan sonra fark ettim ki monitörüm 144hz olmuyor yardımcı olur musunuz?
  8. Syknes

Çözüldü✓ Mimarlık için 80k civarı laptop önerisi

Uzun kullanım sonrası yaparım elbet artı ve eksileriyle :)
  9. Syknes

Yardımınız için çok teşekkür ederim, Asus Rog Strix G17'de karar kıldım iyi akşamlar tekrardan.
  10. Syknes

Uyku modu problemi önemli değil di mi? sonuçta ayarlardan uyku modunu kapatırsın olur biter (çok bilmediğimden kusura bakma)
  11. Syknes

Laptopa alttan 4 fan koysam ısınma sıkıntısını azaltabilir mi, çünkü bu laptopta aklım kaldı tasarım ve render hızını çok övüyorlar ne dersiniz?
  12. Syknes

uyku modunu kullanmassamda sıkıntı olur mu
  13. Syknes

Teşekkür ederim, güzel gibi duruyor başka öneri varsa değerlendireceğim teşekkür ederim
  14. Syknes

Sıkıntıları baş ağrıtır cinsten midir peki?
Geri