Sylar isimli üyenin son içerikleri

1. Sylar

Palit RTX 5060 Ti 16GB hazır kasa alınır mı?

dar boğaz yapmaz bece. Bende R5 7600x ve RX9070x ekran kartı var dar boğazım yok. Fakat bu sistemdeki işlemci nasıl bilmiyorum. İşlemcisi çok iyi durmuyor gibi sadece. Bide ramleri 46cl yüksek 36 felan daha iyi bulabilirsen 32 al bence.
  2. Sylar

Çözüldü✓ RX 9070 XT nitro+ Düşük FPS sorunu !!

Arkadaşlar merhaba, Yeni çıkan oyunlar ile ve gelen güncellemeler ile sorunum çözüldü. Dota 2 oyununda aynı sıkıntı devam etmekte fakat büyük oranda oda düzeldi. sebebide Dota 2'nin işlemci kullanan bir oyun olması. destek veren herkese teşekkürler.
  3. Sylar

Herkese selam arkadaşlar. önerilen çözümleri denedim ama bir sonuca varmadım. bazı oyunlardada sıkıntısız çalıştığı için sorunun AMD driverleri ile igili olduğunu düşünüyorum. bir süre bekleyip gelen güncellemeleri takip edicem. herkese destekleri için teşekkürler. gelimeler için buradan...
  4. Sylar

çok mantıklı gldi değiniz. ekran kartım kasanın içini tamamıyla kaplamış durumda nerdeyse. temperli camı çıkardım dışardan hava fanı ile destekleyi birde dediğin tesleri yapıcam. bakalım düzelme olucakmı. sana dönüş yapıcam hocam.
  5. Sylar

hocam bu gün CP2077 ve BF1 oyunlarında kabloyu değiştirerek denedim 2k monitör ile FPS değerlerini normal verdi. gayet güzel çalıştı. fakat Dota2 ve CS2 de fps drop yemeye devam ediyorum çünkü fark ettikti o oyunlarda watt çekmiyor kart. kartın watt çekmesinde sıkıntı yok furmark yaptım kart...
  6. Sylar

hayır sapphire nitro+ modelinde böyle değil. 1 adet ekran kartın soket girişine yakın bir yerde 12 pinlik girişi var. PChocası bir videoda benim ekran kartının tanıtımını yapmıştı. izlersen anlarsın dediğimi hocam.
  7. Sylar

ozaman evde kartn içinden çıkan bir tarafı 12 pinlik diğer tarafı 3 tane 8 pinlik olan kabloyu takıp deneyeyim birde.
  8. Sylar

tamamdır eve gidince deneyip sana cevap yazıcam hocam. teşekkürler.
  9. Sylar

ben 12 pinlik tek kablo ile bağlantı sağladım. kartın içinde gelen 12 to 3*8 pinli kabloyla bağlamadım. 1744483355 MSI MAG A850GL PCI5 850W+80 GOLD full modüler. 1744483433 2k monitörlede denedim sorun aynı şekilde devam etti monitör ile alakalı bir durum değildi. çözünürlük ile ilgilide değil...
  10. Sylar

eve geçince dediğini deneeceğim hocam. bir arkadaşımda ekran kartı WATTı tam kullanmıyor kendini açmıyor. 1000 WATT psu ile dene dedi. benim psu 850 Watt.
  11. Sylar

hocam selam dediğin herşeyi tek tek denedim olmadı. hatta başka 7600x işlemcisi olan fakat anakartı başka marka olan bir arkadaşımın pcsine taktık DDU iledriverleri silip. ondada aynı şekilde FPS drop oldu ama onun rtx1080 kartını takınca özellikle dotada 240fps maxladı. benim 3060 ti dada...
  12. Sylar

hocam yazdığınız herşeyi tek tek tekrar kontrol edip uygulayıp size dönüş sağlayacağım. elinize emeğinize sağlık <3
  13. Sylar

hazır sistem almıştım. upgrade yapayım dedim sadece. 3060ti söküp 9070 aldım. ilerde işlemci yükselticem ama maddiyet şimdilik bu. sorun hakkında düşüncen nedir ? 1744396507 furmark yapmadım. furmarkta neye dikkat etmem gerekiyor. neye bakmam gerekiyor bilmiyorum.
  14. Sylar

Arkadaşlar merhaba. 9070xt Sapphire nitro+ aldım. Anakartım Gigabyte B650M K işlemcim Ryzen 5 7600x. 32 GB corsair 30cl 6000 mhz DDR5 16+16 2 adet ram mevcut sistemde. 850W+80 PSU mevcut full modüler. Şöyle bir sorunum var. Cyberpunk ve Dota 2 oyunlarında 1080p monitörüm ile oynadığımda...
Geri