hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben kullanıcı olarak yorularımı dile getirdim 2k kullanan biri olarak nası bi performans aldığımı söyledim kartın gücüdür falan pek bahsetmedim benim gibi kullanıcı profili olan kişilerin nası bi deneyim yaşayacağını anlattım
Merhabalar, bugün ehliyetimi almış bulunmaktayım. Size gördüğüm ve sizin de benzerlerini göreceğiniz sorunları dile getirip yardımcı olmaya çalışacağım.
Heyecan: İlk maddemiz çok basit: heyecan. Heyecansız gitmeniz gerekiyor, çünkü trafik heyecanı kaldırmıyor. Hocalarınızın dediğinin dışında...
Merhabalar benim şahsen çok merak ettiğim ve sizinde merak ettiğinizi düşündüğüm bir oyun bugün satışa çıkıyor. Bu oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce ne kadar fiyatı olur beklentilerimizi karşılar mı ?
https://store.steampowered.com/app/2406770/Bodycam/
kral sen kendini biliceksin düzgün çalışabiliyosan evde çalış dershanedekilerde emin ol pek farklı bir şey yapmıyo samimi bi hocamla niye dershaneye geliyonuz ki zaten youtubeda aynısı var diye dalga geçiyodu bizle ordan örnek al ama illa tahta olcak sınıf ortamı istiyorum diyorsan dershaneye...