SyniX isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Kilo aldırıcı protein tozu önerisi

Kilo aldırıcı protein tozu diye bişey yok hocam. Ya da varsa benim haberim yok. Gainer kullanıyor kilo almak isteyenler genelde. Gainer da eğer spor yapmazsan ve dozunu çıkarırsan yağlanmanı sağlar. Artı olarak kilo almak yazmışsın o yüzden gainerdan bahsettim. Eğer amacın kas kazanımı ise...
  2. S

🔥İndirim Starbucks şehir temalı termos 239 tl

Keşke biraz araştırsaydın. Laf atmak için laf atıyorsunuz. Kendinize gelin beyler. Sokakta yediğiniz dönerin üstüne çiğ et takılıyo, 5 gün önce yapılmış yemek yenisiyle karıştırılıp satılıyo buna mı taktınız bu kadar.
  3. S

Paşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfd :)
  4. S

Aldım. 100 tl de indirim vardı, 140 tl ye geldi bana. Teşekkür ediyorum paylaştığın için. Bu laf atanları da merak ediyorum en son ne zaman 200 tl ye termos görmüşler. Bu fiyata, içecek bitene kadar sıcak tutsa okeyim.
  5. S

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

kaç gramına 600 ?
  6. S

7500F İçin sıvı soğutma tavsiyesi

Aynı işlemciyi kullanıyorum. "Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2" adlı cpu cooler ile %100 yükte max 84 derece görüyorum. Oyunlarda max 70 derece gördüm. Problem soğutucundadır. Sıvı soğutma almana gerek yok, geleceğe dönük yatırım yapmıyorsan.
  7. S

Abdullah abinin yarın paylaşacağı mouse tahminen hangisi ?

Aaa evet muhtemelen bu. Teşekkür ediyorum.
  8. S

Abdullah abinin yarın paylaşacağı mouse tahminen hangisi ?

Merhaba. Hepsiburada dan Attack Shark R1 Superlıght modelini sipariş ettim. Abdullah abi de bugün storysinde 1000tl ye yarın mouse paylaşacağını söyledi. İçerisinde pixart paw 3335 varmış. Bu mouse tahminen hangi mouse? Ona göre iptal edeceğim. Sizce iptal etmeli miyim ?
  9. S

S23 mü İphone 13 mü?

Soru olarak bile görmüyorum. iphone 13 al geç. Teknik özellik muhabbetine çok girme.
  10. S

Hangi kulaklığı önerirsiniz

CS2 oynuyorum, gecikme vs yaşamıyorum. Şarj süresi 20-25 saat diyebilirim. Ben sürekli yüksek seste kullanıyorum. Müzikleri falanda yüksek seste tercih ediyorum. Şarj süresi çok dert edilecek bir şey değil. Diyelim şarj azalma sesi verdi şarja takıp da kullanabiliyorsunuz. 25-30 dakikalık şarj...
  11. S

Hangi kulaklığı önerirsiniz

https://www.trendyol.com/jbl/quantum-350-oyuncu-kulakligi-p-218332171?boutiqueId=681310&merchantId=968 Bir süredir severek kullanıyorum, bence bu fiyatlara alınabilir.
  12. S

Yardım 25-30 mbps internet CS2 oynamak için yeterli midir?

İnternet hızın pingini etkilemez. Pingin, ev internetin yoğun kullanılıyorsa veya bölgesel yoğunluk varsa dalgalanır. Çözüm olarak ethernet kullanmanı öneriyorum. Eğer pingin sebebi evde ki yoğunluksa büyük oranda çözülecektir. Oyun ayarlarından da ekte bıraktığım ayarı 75 civarı yap. Oyun bulma...
  13. S

CS2 FPS DROP SORUNU i3 9100f GTX980

Sistemim; i3 9100f, gtx980 4gb, 240 ssd, 1tb hdd, 8gb ram. Merhaba. CS2 de çok fazla drop yiyorum. Fps 110 dan 60'a düşüyor. Oyun oynanmaz bir hal alıyor. Problem ram in 8gb olmasından kaynaklı olabilir mi ? Bir de işlemci oyun sırasında %90 larda takılıyor. Sizce problem hangisinde ?
  14. S

CS2 Her Oyun Hile Geliyor

Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır cs oynamıyordum. Seçkinde 10 maç kazanıp rankımı açmaya çalışıyorum fakat her oyun hile geliyor. Rank umruımda değil fakat oyundan zevk almıyorum. Her oyun SSG ile duvar arkası acele falan. Hatta şöyle bir şeye denk geldim. Rakipteki hileci bizim takıma...
  15. S

Acer Nitro 5 termal macun nasıl yenilenmeli?

Merhaba. Acer Nitro 5 AN515-46 modelinde termal macun yenilemesi yapmak istiyorum. Fakat aklımda takılan birkaç soru var. 1- Thermal Grizzly hydronaut 1 gr aldım. CPU ve GPU için yeterli olur mu? 2- Termal macun değişimi ile ilgili birkaç video izledim. Aklım daha da karıştı. Link 1: ( 5:16...
Geri