syntax.dll isimli üyenin son içerikleri

1. S

oyunlarda çok düşük cpu kullanımı?

Haklısın ama kasaya harcadığım paradan sonra afedersin biyerlerime don alacak param kalmadı önceden kalma monitörümle oynuyorum zaten ilk işim monitör almak. 1080p'de olsa şu yazdığım senaryo bana hala garip geliyor. Sizce de bir sorun yok mu?
  2. S

oyunlarda çok düşük cpu kullanımı?

Öncelikle merhaba sistemim kuvvetli ryzen 7800X3D işlemci, palit 4080super gamingoc ekran kartı ve 64gb(2x32) 5600mhz cl36 kingston rame sahibim. Assasins creed valhalla indirdim, birazcık sınırları zorlamak ve hikayeli oyunlarda güzel görüntü sevdiğimden dolayı ayarları fulledim. Olabilecek en...
  3. S

[e-sigara] drag s pro coilleri sorunlu mu?

Durumu kısaca özetleyeyim. Öğrenciyim sigarayı olabildiğince azaltıp elektronik sigara kullanıyorum önceden çevremde kullanmayı bırakan kişilerden aldığım ijust s ve smok vape pen v2 kullandım dl mtl vs çok anlamam araştırmadım da bu zamana kadar. ijust s camı kırıldı, vape pen 2 ninde şarjı çok...
  4. S

bilgisayar monitörü algılamıyor

1 aylığına üniversite finallerine gittim laptopumu götürmedim 1 ay sonra döndüm ve şimdi laptopum monitörümü algılamıyor. laptop açılıyor onda sıkıntı yok monitöre güçte geliyor ekran falan geliyor giriş seçebiliyorum ama dp porttan sinyal yok hatası alıyorum üstüne hdmi denedim onda da aynı...
  5. S

Yardım Kablosuz Mouse Önerisi

arkadaşlar bende sizin gibi 1 hafta önce çok mouse aradım konular açtım bilimum forumlarda çoğu kişi şunu al bunu al dedi attack shark x3 siparişi vermiştim iptal edip vgn yada vxe alacaktım fakat dedim ki ya ne olacak gelsin ne kadar kalite farkı olabilir ki. zaten 1-2 sene götürse değişir...
  6. S

wireless mouse önerisi 1800tl

r1 ve f1'i m3s'ten iyi diyorlar ondan çok arada kaldım
  7. S

wireless mouse önerisi 1800tl

şuanda razer viper mini kullanıyorum ve alanım dar olduğu için kablosuz mouse'a geçiş yapacağım çünkü kablo sürekli bir yerlere çarpıp beni sinir ediyor. aslında dün Attack Shark X3 siparişi verdim fakat biraz daha bakayım edeyim derken soğudum gibi bişey oldu. Mouse yurtdışından gelmeden...
Geri