I have gamakay mk61 keyboard and when i start my pc keyboard not opening with pc
and always i have to unplug and plug the cable for the keyboard to turn on and the rgb is constantly being reset and I have to set it again
yazdigim bu mesaj ustune bunu yazdilar
Hello, have you flashed it with...
Sadece müzik dinlerken değil kendiliğinden de oluyor donuyo gibi oluyo ama mouse kullanabiliyorum ama bilgisayarı kapatamıyorum kapatmaya tıklasam bile kapanmıyor ve bilgisayarın güç butonuna basılı tutarak kapatıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim
Kendi Apex hesabımı tr de alan yok playstation hesabı olduğu için ama yurt dışına dolar ile satmak hem daha karlı hem alıcı bulmak daha kolay ama nasıl hangi sitede satmalıyım nasıl paramı ordan çekebilirim bunu daha önce yapanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir ise çok iyi olur
selam banggood dan türkiye direkt mail almama rağmen ürün detaylarında air parcel register yazıyor bunun bu şekilde mi yazması gerekiyor normalde ve ek olarak in transit bölümünde out of stock yazıyor stok ta kalmamış ürünü nasıl bana yollayabilirler birisi yardımcı olursa çok memnun olurum
Realtek(R) audio kaldırıp yerine High Definition kurmaya çalışıyorum ama her silip yenisini kurudğumda kendi kendine Realtek(R) audio ya dönüyor bu yüzden oyunlarda az ses duyuyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
şuan güncel realtek hd audio var ama kurmaya çalıştığımda pc yi yeniden başlatmama rağmen kurulmuyo (realtek r audio yu silmeden deniyorum çünkü program kendisi silip yeniden kurucağını söylüyor şimdi silersem geri yükleyemem diyede uğraşmıyorum
şuan pc de realtek (R) audio var ve ne zaman hd audio kuramya çalışsam yeniden başlatmamı istiyor ama yeniden başlatmama rağmen kurulmuyor setup da mevcut driver kaldırılıcak vev hd audio kurulcak tarzı bir şey söylüyor o yüzden (R) audio yu kaldırmıyorum kaldırıp denemek aklıma geldi ama zaten...