Sypreus isimli üyenin son içerikleri

1. Sypreus

❌İndirim Bitti! MPG A1250GS 8.380TL (Paraf Peşin 6 Taksit)

Geçen yıl Amazondan A1000G PCIE5 modelini almıştım ama ürün fotoğrafında PCIE 5.1 ve ATX 3.1 yazmasına rağmen önceki nesil 5.0 ve 3.0 ile geldi, iade etmekle uğraşmadım. Kutu içeriğinde eski nesil üç PCIE girişli kartları besleyecek kadar kablo olduğu için ekstra kablo aramama gerek kalmadı...
  2. Sypreus

Windows 11 deyim atlasos'a gerek varmı sizce

Windows 11'e geçtikten sonra direkt Atlas OS kurdum. Performanstan ziyade arka plandaki CPU ve RAM kullanımını azaltıp, işletim sistemine binen yükü hafifletiyor.
  3. Sypreus

SSD yüzünden PC açılmıyor

Hocam bu tür tamirler için birkaç kanal görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum. Okuma/yazma hızları yüksek bu yüzden hem oyun dosyalarını hem de diğer verileri SSD'ler arasında aktarmak için uygun olur diye tercih ettim. Windows kurulu SSD bozulsa sorun yok ama veri yedeklediğim SSD gitti...
  4. Sypreus

Yani bu kronik sorunlu bir SSD mi demek? Garantiye göndersem büyük ihtimalle yenisini gönderirler ama verileri kurtarmanın hiçbir yolu yok mu?
  5. Sypreus

Bu yıl şubat ayındaki Gaming Gecesi indirimlerinde XPG GAMMIX S70 Blade SSD’yi (D diski) satın almıştım. O günden beri yalnızca önemli verileri depolamak için kullandım ve toplamda sadece 1.7 TB veri yazmama rağmen birkaç gün önce yaptığım kontrolde SSD sağlığının %91’e düştüğünü gördüm...
  6. Sypreus

Ryzen 7 9700x ile ilgili sorular

3.8 GHz temel frekans, 5.5 GHz turbo frekans yani işlemcinin 2 farklı versiyonu yok. satıcı ve e ticaret sitesi güvenliyse ucuz olanı al geç. CS, valo gibi oyunlar oynuyorsan ve fps yüksek olmalı diyorsan 7800x3d al.
  7. Sypreus

Yardım 9800X3D oyunda 90 dereceye çıkıyor!

egzoz fana üfleyen ikinci fanın yönü doğru mu? egzoza üflüyor mu kontrol edin.
  8. Sypreus

termal macunu güzel sürdüğünüzden ve vidaları doğru sıktığınızdan eminseniz iki ihtimal kalıyor: ya kasanın hava akışı kötü ya da soğutucu bozuk. böyle bir hava soğutucuyla bu kadar sıcak çalışmaması lazım.
  9. Sypreus

hocam dalga mı geçiyorsunuz? bu kadar güçlü bir işlemciye kule tipi soğutucu tavsiye edilmez.
  10. Sypreus

2004 Fiesta Multimedya Önerisi

Ses sistemi ile uğraşan bir tanıdığınız varsa ona sormanız daha iyi olur.
  11. Sypreus

2004 Fiesta Multimedya Önerisi

9-10 inç büyük olur ve konsolu teybe göre kestirmeyecekseniz çirkin görüntü oluşur. Benim önerim 7 inç bir teyp veya daha küçük bir teybi çerçeve ile konsola tam oturacak şekilde taktırmanız olur. Bu şekilde hem çirkin görüntü olmaz hem de konsolu gereksiz kestirmek zorunda kalmazsınız. Tabi...
  12. Sypreus

Yardım Termal macunu yeterli sürmüş müyüm?

Kule tipi soğutucu vidalarını tam mı yoksa yarım mı sıkmalıyım? Genelde yarım sıkıyordum ama macun çok taşmadığı halde sıcaklıkların bu kadar yüksek olmasını anlayamadım.
  13. Sypreus

Yardım Termal macunu yeterli sürmüş müyüm?

Her termal macun değişiminde AM5 braketinin altına taştığı için CPU ve braketteki macunu temizlemek çok uğraştırıyor. Bu kadar sürmem yeterli mi? Bir de soğutucunun vidalarını tam sıkmalı mıyım? Şuana kadar hiç tam sıkmadım ama geçen gün işlemci 95 dereceyi görünce şüphelendim.
  14. Sypreus

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

500/50 SW7TVTHDBFJHB
  15. Sypreus

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan aktif

500e 50TL SWMRXO3DBFAHC
Geri