apple in 2. el piyasası çok hareketli bi fikrim yok maalesef ama 12k çok ucuz bence
1761595887
ama yamulmasindan cok korkuyorum a16nin ya yamuldugu an gitti yani tum tablet o cok kafami celiyor
2. el temiz bir ilan gördüm kasası tertemiz fakat pili hakkında bilgim yok değişeni falanda yok ama 64gb benim için uzun ömürlü olması çok önemli bu durumda ipad a16 mı almalıyım yoksa ipad air5 m1 mi
yardımın için teşekkür ederim huaweiden ve bandındaki samsunglardan iyi diyorsan onu alırım hocam ekranı bi tik daha büyük bi model var mı acaba iyi olan
linkini atar mısın bi rica ersem s9fe plus 28k cıkıyo bende
1760303586
ya oyundan kastım nadiren pubg zaten sağlam bi bilgisayarım var bana kronik sorunlu 64gb 60 hz almak bi değişik geliyor telefonum iphone ama tablette apple alma zorunluluğu hissetmiyorum
büyük ekran çok hoşuma gidiyor hz çokda önemli değil s10fe+’ye baktım bi bütçemi aşıyor ben max 18e falan çıkabilirim
huawei papermatte edition 11.5 2025
ipad a16
modelleri aklımda sizinde önereceğiniz model var mı ve de beni baya uzun götürmesi lazım
Getmobil'den iPhone almayı düşünüyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf için alacağım. Oyun çok oynamıyorum, genellikle bilgisayardayım. Sizce hangi model daha iyi? İkinci el alamam; kredi kartına taksit ile alacağım ama başka site de önerebilirsiniz.