Dostum FPS oyunları için 1080p 23.6”-24” monitör bir standarttır. Muhtemelen bu paraya 27” 1440p bi monitör almayı önerirdin, o monitörlerin ppi değeri 24” 1080p monitörlere göre epey farklı olduğundan 27” 1440p monitörde ölçeklendirme kapalı şekilde oyunu 1080p açarsan, ekranın dört bir yanında...
Bayağı iyi fiyatmış ben aylar önce MR60X’i 900’e falan almıştım. Bu arada eğer firmware aynıysa ethernet backhaul mesh yapmak için modemden gelen kabloyu cihazın WAN değil de LAN portlarından birine takıp çalıştırıp bi 3-4 dakika bekleyin kendisini ona göre kuruyor. Bu basit bilgiyi günlerce...
@İgito Hocam kasa geldi, saatlerce kurmaya uğraştım bi çalıştırdım kasa fanları dönmüyor ve ışıkları yanmıyor. Şu kontrol paneli denilen dalgadan bi pwm bi de argb soketini anakartın ilgili yerlerine taktım, panelden sata kablosu da çıkıyor ama o öyle boşta duruyor. Ekstra bi şey yapmam gerek mi...
154mm yüksekliği var bunun normalde soldaki fan hafif yukarda ama en fazla 156mm falan oluyordur bu şekilde. Umarım sığar ya :D
Memnun musunuz hocam malzeme kalitesi falan nasıl?
Sanmıyorum ya hiç öyle bir yorum okumadım. Benim için önemli olan genişlikti çünkü Phantom Spirit var kendisi aşırı büyük ayrıca fanın biri ramlerin üstüne denk geldiği için hafif yukarda. Bu da o konuda epey iyi 285mm.
Özelliklerine çok bakmadım hocam ya öyle bir söylenti olduğu için sorumluluğu üstümden atmak üzere yazdım, acaba dikey özelliği vardı da ona istinaden mi söylediler bilmiyorum. Zaten stok bitti sanırım 404 dönüyor. Umarım benimki iptal olmaz.
https://www.perpabil.com/aerocool-p300c-mirror-a-rgb-matx-siyah-psu-yok-pmu12647
Çoğu yerde kargo ücretliyken burada kargo ücretsiz. Bu fiyatın aşağısına bulma ihtimaliniz yok zaten ben 1 adet aldıktan sonra kritik stok uyarısı çıktı. 3 fanlı ekran kartları sığmıyor diye okudum ona dikkat edin...
Çok takılmayın bu tür şeylere bi gpu özünde neyse odur. Farklı marka modellerdeki fark en fazla bi tık daha soğuk çalışması olur (belki). OC modellerde belki %5-10 TDP artırabilirsiniz ama çok da önemli değil. En ucuzu alın geçin.
Alışgidiş’teki 128’lik versiyondan bahsediyorsunuz değil mi hocam? 256’lıkta da var mı böyle bir imkan acaba
1751009232
Yok telefonda uzun vakit geçiriyor arada story falan da paylaşıyor çamur gibi olmasını istemiyorum. A56 ve S21 FE arasında hangisini tercih edersiniz?
Arkadaşlar anneme bir telefon almak istiyorum ancak android telefonlardan zerre anlamam piyasayı iyi bilen birisi öneride bulunabilir mi? Hangi mağazadan veya hangi platformdan kaç taksitle hangi telefonları almak mantıklı? Oyun falan hiç oynanmayacak en önemli iki parametre şarj süresi ve...
Evet görmemiştim böyle bi şeyi zaten çok yeni olmuş sen diyince baktım. Yine de testlere bakmak lazım, 4 stick rami stabil kullanabilsek bile anlamlı bi performans avantajı yaratır mı ona da bakmak lazım.