syrius isimli üyenin son içerikleri

1. S

Laptopa Monitör Bağlama Hakkında

Lenovo LOQ 15IAX9 4060 105W modelini kullanıyorum. MSI MAG244F (https://amzn.eu/d/0a9jLiSP) almayı düşünüyorum. Fakat laptopta displayport yok. HDMI ve type-c girişi var.Bu monitörü laptopa bağlamak için hangi kablodan satın almalıyım?
  2. S

24 inch Gaming Monitör Önerisi

Bütçemi biraz aşıyor. Biraz daha araştırdım, Msi MAG255F 200hz ve Asus Vg259Q3A 200hz arasında kaldım. Senin bir fikrin var mı hangisini almalıyım?
  3. S

320 hz monitöre ihtiyacım yok aslında. 200hz işimi görüyor fazlasıyla.
  4. S

Maksimum 5-6 civarı düşünüyorum
  5. S

Merhabalar, genelde oyun oynuyorum, arada film izliyorum. Şu üç monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Sizin başka monitör önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. AOC 24G4HRE: https://www.aoc.com/tr/gaming/monitors/24g4hre#compactFeatureHighlighter AOC 24G11ZE...
  6. S

Hangi Kablosuz Mouse Almalıyım?

Merhaba, kablosuz mouse almak istiyorum. 1500-2000 tl arası bütçem var. Razer Deathadder’ın şekline elim alışkın. Bu tarz mouse önerileriniz var mı? Hafif olması da önemli. Temiz ikinci el de alabilirim.
  7. S

Çözüldü✓ Arctis Nova 7 Wireless vs Cloud 3 Wireless

atabilirsen sevinirim hocam C3W aldım.
  8. S

eq ayarlarını paylaşabilir misin?
  9. S

Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla Cs oynasam da dizi, film izliyorum, lol, fifa gibi oyunlar da oynuyorum. Hangisini önerirsiniz?
  10. S

Sizce Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Merhaba, ikinci el temiz olarak kulaküstü kulaklık bakıyorum. Cs, hikayeli oyunlar, dizi, film için kullanıyorum, yani genel bir kullanıcıyım. Seçeneklerim şunlar hangisini almalıyım? Üçü arasında sıralama yapacak olsanız nasıl olurdu? Cloud 3 Wireless Steelseries Arctis 7 Wireless Steelseries...
  11. S

Sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Merhaba, ikinci el temiz olarak kulaküstü kulaklık bakıyorum. Cs, hikayeli oyunlar, dizi, film için kullanıyorum, yani genel bir kullanıcıyım. Seçeneklerim şunlar hangisini almalıyım? Cloud 3 Wireless Steelseries Arctis 7 Wireless İkinci el fiyatları 3k civarında. Bunların yerine öneriniz...
  12. S

2K Monitörde 1080p oyun oynamak

Sence bilgisayarımın özelliklerine dikkate alarak, Samsung Odyssey G5 27” 2K monitörü almalı mıyım? Ağırlıklı olarak Lol, Fifa, Cs oynuyorum. Arada hikayeli oyunlar oynuyorum ve dizi izliyorum.
  13. S

2K Monitörde 1080p oyun oynamak

Merhaba, Lenovo LOQ i5 12450hx RTX 4060 24GB ram laptopa sahibim. 27” Monitör alacağım fakat bir sorum var. 2K monitör almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımın her oyunu 2K oynatabileceğini düşünmüyorum. 2K monitör alsam oyunları 1080P de oynasam görüntüde bozukluk olur mu? Yoksa 1080p bir...
  14. S

İkinci El Wireless Kulakılık

Merhaba, Dolap ve Letgo’dan ikinci el temiz wireless kulaklık araştırıyorum. Steelseries arctis 7, 9 veya nova 5, 7 modellerine bakıyorum. İyi bir fiyata bulduğum takdirde ikinci el wireless kulaklık almak mantıklı mı ? 1-2 senelik temiz kullanılmış kulaklıklar batarya açısından sıkıntı çıkartır mı?
  15. S

Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

Müzik performansı nasıl?
Geri