syron isimli üyenin son içerikleri

1. syron

9060 xt 16 gb ekran kartı

Teşekkürlerr 😊 1757086607 Teşekkür ederim..
  2. syron

9060 xt 16 gb ekran kartı

Merhaba arkadaşlar. 9060 xt 16 gb'lı bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Sorum ise şu ; 9060 xt 16 gb kullanan arkadaşlar memnun mu kartından? 7500f ile kombinlemeyi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynayacağım ve monitörüm 1080p, yani 2kda kullanmayacağım. Düşünceleriniz neler...
  3. syron

RTX 5070 mi yoksa RX 9070 XT mi daha iyi

Saf güç olarak %10 daha az fps versin ama nvidia al bence. Dlss 4 daha iyi, mfg ile fps konusunda rakibi yok. Minimum 28 bine 5070 bulurken 9070 xt 33 bin lira civarında. 2. El piyasası daha kuvvetli. Vram tüketimi daha az, daha optimize çalışır. İşlemci yükünü fazla arttırmaz, çok fazla güç...
  4. syron

Hangi oyunları almalıyım?

Gow ragnarok ( ama önceki oyununu oynaman lazım önce ) Elden ring Ghost of Tsushima Diğerleri de sana kalmış kingo ama bu üçünü alman lazım.
  5. syron

Ekran kartı vram tartışması.

Eyvallah kardeşim. 1748634126 hiç fark göremedim lan
  6. syron

Baya iyiymiş ya
  7. syron

Dlss 4 quality modu hiç bozmuyor bence. Kas gücü olarak 5070 zayıf evet ona katılıyorum :( Sistemimi sonbahara doğru toplayacağım. Amd o zamana kadar mfg getirirse şüphesiz alırım. Ama gelmezse öyle bir teknoloji nvidia almak zorunda kalıcam.
  8. syron

Hikaye tabanlı oyunlarda gecikme süresi sıkıntı yaratıyor mu? Bi de performans artışı nasıl? Gerçekten 4e mi katlıyor?
  9. syron

Saf güç olarak ve vram kapasitesi olarak 9070 xt çok güven veriyor, ama dlss 4 ve mfg gibi teknolojileri de es geçemiyorum.
  10. syron

Dlss 4 ve mfg teknolojilerini de ele aldığımızda, 5070 2k için kaç sene götürür sence?
  11. syron

Bu teknolojileri açtığımızda vram tüketiminde ne gibi değişiklikler oluyor peki?
  12. syron

12 gb vram'li ekran kartları kaç sene götürür sizce? Mesela 5070, 2kda oynayan biri için kaç sene götürür?
  13. syron

Topladığım sistem nasıl?

Kıskanıldı.... uzun ömürlü olsun umarım. Hayırlı olsun
  14. syron

AMD Ryzen 5 7600 tray fansız alınır mı

Isınır. Hava soğutma almanız gerekir. Bin lira bandında güzel bir soğutucu bulabilirsiniz.
  15. syron

9070 xt rt performansı...

Attığım sslerde ki rakibi 5070 ti. O da 16 gb
Geri