T.Berat isimli üyenin son içerikleri

1. T

Lütfen Yardım Edin Epic Games Yükleyemiyorum

yanıt için teşekkürler steamdeki oyunları indirip uyuyacam epic ile yarın uğraşıcam bi hata daha verirse ekranı kırıcam galiba o yüzden yarın sakin sakin yapmam gerek
  2. T

Lütfen Yardım Edin Epic Games Yükleyemiyorum

her yerden indirmeyi denedim ama bi türlü indiremiyorum lütfen yardım edin microsoft store dan inmedi ninite ile denedim indirmedi tarayıcıdan manuel indiremedim
  3. T

Öneri 4k Bütçe Monitör Önerisi

tamamdır hocam teşekkürler
  4. T

nerden takip edebilirim indirimleri aciliyeti yok hocam
  5. T

arkadaşlar bütçe 4 k monitör önerir misiniz 1080p 23.8 yada 24 inç 144 veya varsa 240
  6. T

Sistemimi Kaça Satabilirim?

eyw dayı
  7. T

hocam baktım ama çok geniş bi fiyat yelpazesi var aynı ürünü atıyorum 1 e satan da var 10 a satan da emin olamadığım için buraya yazdım
  8. T

eyvallah komple satmayı düşünüyorum ama komple kaç olur 1777981400 komple setup kaça gider knk
  9. T

sistemimi satacam ne kadara satmalıyım? sahibindende 2. el aldım ve yine sahibindenden 2. el olarak satacam kutular ve faturalar duruyor garantileri bitti sistem şu şekil ana kart > msi b450-a pro max işlemci > ryzen 5 5600 işlemci soğutucu kule tipi hava snowman m-x6 ekran kartı > palit rtx...
  10. T

Acemi birliği Manisa Merkez çıktı usta birliği neresi çıkar

1 Haziranda askere gidiyorum arkadaşlar Acemi birliği Manisa Merkez çıktı usta birliği neresi çıkar nereden bakabilirim
  11. T

55.000TL Sistem + 27inç monitör tavsiyesi

acer 27 inç ıps 240 hz 1ms 1920x1080 monitör 400 nit samsung odyssey g4 240hz ıps 25 inç 400 nit ikisinide tavsiye ederim
  12. T

n11 Kinzy ve Hobbyturkey satıcıları güvenilir mi?

Teşekkürler Hobbyturkey in de varsa atar mısın
  13. T

n11 Kinzy ve Hobbyturkey satıcıları güvenilir mi?

güvenilir olursa önemli deil
Geri