t1k3beratfatih isimli üyenin son içerikleri

1. t1k3beratfatih

🔥İndirim Acer Ryzen 3 7320U Laptop 8.749 TL

basit simple oyunları açar mı ki
  2. t1k3beratfatih

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

abi sen nesin seni hiç forumda görmedim gizli yatırmcı mısın :D (dm gelir misin lütfen ? )
  3. t1k3beratfatih

Öneri Ben bu interenet saglıycısından nasıl kurtulurum ?

merhaba arkadaşlar forumda bayadır aktif degilim umarım iyisindir nasıl başladıgını anlatıyım yeni taşındım mahallede herkesin interenti var hiç kimsede bi sorun yok bir bende baglatıcaktım mah test etim gözukmuyor sonra turk telekomu arayıp dedim ki burda herkesin interenti var bi...
  4. t1k3beratfatih

Askerlik tecili uzatabilir miyim?

bi belgeye ihtyacın yok üni okudaysan dip al git askere bn tecil yaptırcam de uzat
  5. t1k3beratfatih

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Bu monitörü almak mantikli mi ? 1736810553 240hz olan bu
  6. t1k3beratfatih

Öneri Temu üzerinden Monitör tutucu ve yeni bir monitör lazım 🏳️🏳️🏳️🏳️‍🌈

Foruma yeni gelen biri h.g öncelikle dost canlısı bi ortam burasi :} Sadece bi işaret icin yorum yapmaya geldiysen cok zahmet olmuş yardımcı olmak yerine
  7. t1k3beratfatih

Oda bu şekilde monitörün biri asagida durucak digeri yatagin üstünde ince demire baglamalı ya da duvara sabitleme şansım var mi bilmiyorum ama zarar gormesini istemiyorum duvarın 2 monitör önerilerini bekliyorum güncel monitör 100hz bunu 2 monitör yapicam digeri de artık ana monitör olur ana...
  8. t1k3beratfatih

Dalga geçmek yerine yardımcı olsankz daha güzel olurdu
  9. t1k3beratfatih

Ya dalga geçmeyin elime adam akıllı telefon klavye süremez oldum (15 saat çalışıyor ve sadece uyuyor) 1736408001 Algıda problem ve yazmadan problem eksilgim cogaldi pc başına oturmadim için....
  10. t1k3beratfatih

1 tutucu 2 5bin tl bandında güzel bi monitör 1736405947 Pek fazla bakamıyorum konuyu okuyuo cikmak yerine fikir verebilirseniz memnun olurum aktif değilim forumda
  11. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir Yemeksepeti Trendyol onlar gibi şahıs şirketi mi kurmamız gerekiyor acaba
  12. t1k3beratfatih

Getir sigortasız işçi mı alıyor?

Getir de işe başladım arkadaşlar kurye olarak fakat sigorta yok dedile ve başkasının adına göre çalışacaksın dediler aranızda getir de olan var mı böyle bu konulara hakim yoksa benim oturdugum kısımlar illegal gibi bi durum mu var 20 yaş istedi ben dedim 19
  13. t1k3beratfatih

🔥İndirim Honeywell PTM7950 vergi dahil 232 TL

bunlar ekran kartı için degil mi ?
  14. t1k3beratfatih

Testis ultrason sonucu nasıl?

doktor yok burda anlayın artık :D
Geri