t1k3beratfatih isimli üyenin son içerikleri

1. t1k3beratfatih

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

zam mı gelmiş bu telefon bu kadar pahalı degildi ?
  2. t1k3beratfatih

Riot client ve lol açılmıyor

Çökmüş oglum ağlamayın elonuzda dans ederim
  3. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ Bunu Nasıl takıcam ? bi yardım lazım

elimde bundan yok ki beninkin girişi ine uçlu
  4. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ Bunu Nasıl takıcam ? bi yardım lazım

Arkadaşlar ben bu diski buraya nasıl baglıycam bilgisyara zarar vermeden yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz 5 dk iş diye biliyorum ama bilmedigim için canlı bi yardım istiyorum
  5. t1k3beratfatih

🔥İndirim 🤑TÜM HATLAR Ücretsiz 5GB Hediye İnternet

yılardır beri var bu xd ayrıca bot olunsa admin banlar :D 1767289665 olmuyor uygulamada nereye girmemiz gerekiyor
  6. t1k3beratfatih

Yardım Monitördeki ışık sızması normal mi ?

2 ele düşseydin keşke
  7. t1k3beratfatih

Öneri Motorumu Satamıyorum.

hocam çin malı degil ki bu hint malı bajajla aynı ki anlamıyorum da yani japon fan boylarını ya elimin altındaki motor sadece yag degişimi yapıp 100.000 km yapan var
  8. t1k3beratfatih

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

bunu kasa da nereye kulanıyoruz benim pc mesala böyle bi özellik yok ama kulanmak istesem
  9. t1k3beratfatih

Yardım Monitördeki ışık sızması normal mi ?

10 bin tl böyle bi ışık perfroamns bilemedim hocam ya keşke oled tarzı baksaydınız
  10. t1k3beratfatih

92.500 koydum bi zahmet bu fiyata alınsın abi çok saçma ama baksaniza adam motoruna özenle bakıyor ucuza koyuyor anası aglamış motoru satın alıyolar aynı fyata 120 bin aldım 2 ci sahibim 5000 km aldım 12 de işte şimdi fiyatı da 92.500 koydum 3 aydır ilandaydı kapandı ilan zaten sırf bu...
  11. t1k3beratfatih

sahibindende satamıyorum letgo ilan verdim gene yok facebook da yok ne bu tavır böyle ? yardımcı olmıcaksan yazma ??? bak geç ? başka türlü nasıl satarım diyorum arakdaşlar satılıcak platformların hepsini denedim çare fayda yok elimde kaldı motor resmne 1766621919 kaza yapsam nasıl fikir...
  12. t1k3beratfatih

TVS RTR200 12500km motorun pek fazla bişeyi yok motorun sıfır fiyatı 150 bin tl 23 model motoru 95 koyuolar 24 model motoru ise 75 böyle saçma bi fiyat görmedim sırf böyle oldugu için motorumu satamıyorum kız gibi baktım motoruma ama hiç kimse yok yardım beyler
  13. t1k3beratfatih

🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

aha gelmiş İLŞKAWSDFGPŞİLWERK A
  14. t1k3beratfatih

Yemek kartları Multinet

bana bir iki kişi sıfırlanıyor 4.500 bajkşye de kalıyor demişit çunki teşekur ederim şifresiını nasıl degişitiryıruz peki
Geri