t1k3beratfatih isimli üyenin son içerikleri

1. t1k3beratfatih

Yeni Forumu Nasıl Buldunuz ?

degerlendirmeye hoş geldiniz ilk ben yapmak istedim forumda :kedi: :hoba: :D çok göz yoruyor benim tarafımda bi tuş olsada eski sürüm mü olsun yeni surum mu olsun diye gece gunduz modu gibi bir şey eklenebilirmişz
  2. t1k3beratfatih

Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

ne olur eski sürümü getirin çok kötu duruyor konu dışı sohbetler yok olmuş
  3. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

keşke h/burada falan indrime girseydi kendi siterliernde iade konusunda sorun çıkarabiliyor firma ugraştırıcı oluyor
  4. t1k3beratfatih

Öneri 3d Printer Önerileri

hiç printer kulanmadım ama kendi kafamda projeler oldugu için almak istiyorum 35 25 bandı arasında önerilerniz neler hangileri alınır ?
  5. t1k3beratfatih

🔥İndirim Hepsiburada 5 Giyim Ürünü 1000 TL

aynı ürün 1000tl mı 5 tanesi ?
  6. t1k3beratfatih

Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

iyi bilgisyar patlamamış :D
  7. t1k3beratfatih

Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

30 bin tl düşmüş bu ne biçim psu kendilginden elektrik kesilince 10dk limit verio mu bari bu psu bu fiyata anca o şekil verilir
  8. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin 12 Tane Çorap 219 TL

ayak fotosu var mı özelden (sadece merak )
  9. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin 12 Tane Çorap 219 TL

sahte ise ne farkı var knk ? bi süre kulan giy çöpe at
  10. t1k3beratfatih

Ayrı Ayrı Toplasam Daha Ucuz Olur 12 Taksıt Avantajı Var Sizce İyi Bir Sistem mi

sana aynı fiyata daha güzelini toplıyım bana 2000 bin tl ateşle nasıl fikir ?
  11. t1k3beratfatih

🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık 5999 Lira

önüme çıktı gezinirken f/p olarakdan da hoşuma gitti açıkcası ama arada uçurum kadar fiyat farkından dolayı bilmıyorum yani ciddi sordum :D
  12. t1k3beratfatih

🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık 5999 Lira

bu alınır yoksa bu mu ? https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-heroad-gt2-thx-oyuncu-kulakligi-1786624101147
Geri