t1k3beratfatih isimli üyenin son içerikleri

1. t1k3beratfatih

[Yardım] Banka Bana 500.000 TL Kagıt Gönderdi

terekeye davası hmm bak bunu bilmıyordum iyi oldu teşekür ederim
  2. t1k3beratfatih

@flyingatm ve jokere teşekür ederim degerli bigliler için ilerleyen vakitlerde paylaşım yapıcam tekrardan günceleme olarak ve bir de sormak istedigim @flyingatm sen yurtdışındasın ailende veya sende mal olan bir şeye çöktüler mi ? ya da ne bilm tr sigortali bir şekilde çalışırken banka oto...
  3. t1k3beratfatih

bilmedigin konulara ön yargı ile yaklaşmak kolay demi hocam buraya gelip bunu yazmak yardımcı olmak yerine bu yazyı yazmak hoş degil diger arkadaşalr sagolsun çok güzel yanıt vermişler ☺️ 1782516678 tc bana ait olmadıgı için zengin züpe bir avukat oldugu için açık bıraktım
  4. t1k3beratfatih

bankayı şuan arayıp yapılandrma başlat desem bu dava kagıdı silinir mi ? yoksa ödedigim halde devam eder mi ? neyseki bi mal varlıgım yok :D
  5. t1k3beratfatih

arka plan biraz karışık fazla anlatmıyorum ama evet 3 ay ödemedim orası dogru bundan sonraki süreç ne olucak onu bilmıyorum
  6. t1k3beratfatih

kagıt daha yeni evime ulaştı napıcam bilmiyorum 7 gün içinde bir şey yapmam lazım ama tam olarak ne yapacagımı bilmıyorum bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  7. t1k3beratfatih

🔥İndirim Adata Uc310 128gb Usb 3.2 Siyah Bellek Hb Premium 464 TL

içinide anılarımı sakyalabilrim dimi kendi kendine silmez
  8. t1k3beratfatih

Nays Kapanıyor R.I.P

ne güzel 3 ay erttelemeli kredi çekiyordum kapanmadan bi 5 bin çeksem ne olur ? eylülde ödemeli
  9. t1k3beratfatih

Nays’A Alternatif Uygulamalar

bok gibi bişeye benziyor bu ya para trafnerinde falan ücret de kesıyorduk cacık sanırım
  10. t1k3beratfatih

Nays Kapanıyor R.I.P

+1 rez
  11. t1k3beratfatih

YouTube'daki Parayı Çekme

kanalı miktari düşükse bırak içerde kalsın ama büyümeye devam ediyorsa işte tamam ben burdan sonra youtvbe yaparım diyorsan al gitsin o parayı o zama n
Geri