merhaba arkadaşlar forumda bayadır aktif degilim umarım iyisindir
nasıl başladıgını anlatıyım yeni taşındım mahallede herkesin interenti var hiç kimsede bi sorun yok bir bende baglatıcaktım mah test etim gözukmuyor sonra turk telekomu arayıp dedim ki burda herkesin interenti var bi...
Foruma yeni gelen biri h.g öncelikle dost canlısı bi ortam burasi :}
Sadece bi işaret icin yorum yapmaya geldiysen cok zahmet olmuş yardımcı olmak yerine
Oda bu şekilde monitörün biri asagida durucak digeri yatagin üstünde ince demire baglamalı ya da duvara sabitleme şansım var mi bilmiyorum ama zarar gormesini istemiyorum duvarın 2 monitör önerilerini bekliyorum güncel monitör 100hz bunu 2 monitör yapicam digeri de artık ana monitör olur ana...
Ya dalga geçmeyin elime adam akıllı telefon klavye süremez oldum (15 saat çalışıyor ve sadece uyuyor)
1736408001
Algıda problem ve yazmadan problem eksilgim cogaldi pc başına oturmadim için....
1 tutucu 2 5bin tl bandında güzel bi monitör
1736405947
Pek fazla bakamıyorum konuyu okuyuo cikmak yerine fikir verebilirseniz memnun olurum aktif değilim forumda
Getir de işe başladım arkadaşlar kurye olarak fakat sigorta yok dedile ve başkasının adına göre çalışacaksın dediler aranızda getir de olan var mı böyle bu konulara hakim yoksa benim oturdugum kısımlar illegal gibi bi durum mu var 20 yaş istedi ben dedim 19