t1k3beratfatih isimli üyenin son içerikleri

1. t1k3beratfatih

Yardım Bilgisayarı Sıfırıladım ama Eski Veriler Hala Gitmedi ?

Windows Üzerinden Sıfırlama yaptım fakat 2023 kalma atık dosyalar hala duruyor bişey olucagından degil sadece arka planda diskde Hayalet dosya olarak duruyor ve yer kaplıyor düşüncesine giriyorum bir de kurulum yaptıkdan sonra neler yapmamız gerekiyordu yardımcı olursanız sevinir pc...
  2. t1k3beratfatih

Yardım Wd Elements Bu HDD Beni Ne Kadar Götürür ? Yardım Lütfen

hepsiburada üzerinden satın aldım 2 gün önce fakat disk kulanılmış geldi . Aİ sordum boşta çalışmış dedi bana crytal disk verisi ve hard disk sentinel üzerinde 1790896754 arkadaşa yanıt olarak ekledim hocam bana bi tuhaf geldi ne kadar güvenbilir diye 2 ele 0 fiyat parası ödedim çünkü...
  3. t1k3beratfatih

0 model bi hardd disk veya ssd nasıl satın alıp güvenicem bir sonraki aldıgıma ben ? 1790856443 ama 4 yıl boyunca %100 saglıklı gözukuyor burdaki mantıgı anlayamadım ?
  4. t1k3beratfatih

Kendi diskim 360 gün yazıyor bunda ise 1500 ? ama saglıgı %100 bu taşınabilir saklama alanı nasıl 100 gözukuyor 4 yıldan beri ?
  5. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Qcy Heroad V200 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 999 TL!

ha siz trendyoldan aldınız ben kendi stienizden aldım çunku hala cevap bekliyorum
  6. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Qcy Heroad V200 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 999 TL!

hocam iade kaç gün sürdü şuan bende işkence çekiyorum 17 sinde gönderdim hala iadem onaylanmadı ve sıranız daha gelmedi diyerek geçiştiryolar
  7. t1k3beratfatih

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

hocam botunuz bende ortak olabilrimyim faydalnmak amaçlı :D
  8. t1k3beratfatih

Psu Alsam ve Denesem İade Edebilir Miyim?

3 yıl oldu güncel olarak hala kulanıyorum bölgemde haftada en az 7 kere elektrik kesiliyor :D yeterli olmuştur bence
  9. t1k3beratfatih

❌İndirim Bitti! Asus Rog Thor Gamıng 1600w 51.605tl

bunları bu kadar pahalı yapılıyorsa içlerinde gerçekden bi psu yerleşitrsinler en azından elektrik kesildiginde kendlerine ait bi jenaratör sistemleri olur.
  10. t1k3beratfatih

Postnl Kargo Ucretı Ne Kadar Olur

o paketg gelmez gümrüge takılır gümrüke para vermen gerekebilir
  11. t1k3beratfatih

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

abi bu konu niye bu kadar uzun çok kirli gözukuyor depo kısmı kimin ne yazdıg belli degil okuması çok zor en az bi 4 sayfa okudum
  12. t1k3beratfatih

Psu Alsam ve Denesem İade Edebilir Miyim?

niye alınmasın ?
  13. t1k3beratfatih

Razer Basilisk V3 Pro 4199₺

viper v4 ve v8 mi daha iyi yoksa bu mu ?
  14. t1k3beratfatih

Yardım Ücretli Anakart Değişiminde Habersiz İşlemci Düşürülmesi

geçmiş olsun hocam keşke mahelle bilgisyarcısına götürseydiniz daha mantıklıydı :kappa: :kappa:
Geri