ta3ecr isimli üyenin son içerikleri

1. T

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

çıktığı gün zamlamak nedir ya? almayın arkadaşlar o halde, nasılsa alınıyor diye yapılır mı bu?
  2. T

Öneri Mouse önerisi (kablosuz/kablolu)

orijinal hocam mousepad yeni aldım. scyrox konusunda kararsızım. marka nasıl bilemiyorum, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed daha safe bir seçenek olmaz mı?
  3. T

yok hocam, mesela normal çeviriyorum, sanki duvara gelmiş de sınırına ulaşmış gibi sağa sola dönmeyi bırakıyor, ama yukarı aşağı iniyor. enteresan bir sorun.
  4. T

dümdüz siyah mouse hocam, lenovo mousepad
  5. T

2-3 civarı verebilirim. düzgün bir şey alayım bu sefer diyorum. aklımda Razer DeathAdder V3 HyperSpeed var şu anda.
  6. T

Görseldeki mouse'u almıştım ama ara ara sensör takılması oluyor, yorumlarda yazan da olmuş demek ki yaşanan bir sorun. İadeye yollayacağım. Mümkünse kablosuz alayım diyorum ama gecikme olayından emin değilim, cs'de falan çok sorun olur eğer gecikme ciddiyse. Önereceğiniz mouse var mı? Düzgün...
  7. T

2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

bu v10 ne kadardı ki hocam?
  8. T

2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

sim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?
  9. T

Yardım Freedos win11 hk. Yardım

laptopta ethernet girişi varmış ben yok sanıyordum. olmadı ethernet bağlarım 😃 ben yine de sürücüyü usb'ye atayım, ethernetle uğraşmak istemezsem diye, kablo evde nerede bilmiyorum çünkü
  10. T

Yardım Freedos win11 hk. Yardım

İlk kez windows laptop aldım bu yüzden birkaç sorum var. Öncelikle, win11 usb'ye kurarken windows'un toolunu kursam yeter mi? chatgpt rufus kullan uefi olsun diye vs dedi de, bilemedim. 2.si kurulumdayken wifiye bağlanmak için driver kurmak gerek sanırım, modele uygun wifi driver'ını aynı usbye...
  11. T

🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

https://ty.gl/maowoniiy5oj8 bu hocam, ben bunu satın aldım, sıfır kutu ellenmemiş.
  12. T

onu görmemiştim hocam, artık iptal etmem zor kartlarda limit kalmadı, en kötü 5kya samsung 990 1tb alırım 1.5tb depolamam olmuş olur aynı paraya hem de samsung 990.
  13. T

hocam satıcıya yazdım, 24 gb 512 olan hariç hepsi satıcı yükseltmeli. ben kendim ssd yükseltirim, ram da single channel olsa da 24 yeter.
  14. T

ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış ürün olur . https://ty.gl/v78m92m9bs3zy
  15. T

arkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir de kutu açılmış oldu sonuçta
Geri