tabb isimli üyenin son içerikleri

1. T

900.000TL'LİK 5 PARÇA HALİNDE 55.000'TL TRAMER KAYITLI ARABA ALINIR MI?

Araç 2016 model 2017 çıkışlı honda civic full paket 1690047995 aracın sol ön şasesinin ön ucunda hafif yamukluk varmış düzeltmişler arabaya bindim dedim airbag açmıştır sanki ön konsol sökülmüş çıkma takılmış gibi geldi ama adam öyle bir şey yok diyor +arabayı çalıştırdım arabada titreme yok...
  2. T

900.000TL'LİK 5 PARÇA HALİNDE 55.000'TL TRAMER KAYITLI ARABA ALINIR MI?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba çok konu yazmam ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi benim elimde Citroen Berlingo 2005 1.9D araç var. Aracın dış görünüşü iyi iç görünüşüde iyi tramersiz kazasız ama arabanın artık motoru biraz sıkıntılı ben bi araç ile takasa giricem arabada...
  3. T

Steam csgo envanter ulaşılamıyor

ya bende kasa siteleri yüzünden mi bir şey oldu dedim neyse sağolun <3
  4. T

Steam csgo envanter ulaşılamıyor

beyler hemen konuya giriyim csden envatere giriyorum steamden giremiyorum hatta cs envanterim yok olarak gözüküyor skinler duruyor fakat item satıcam satamıyorum nedeni bilen varmı acil lütffen bazı kasa açma sitelerine girmiştim keydrop hellcase gibi o zamandan beri envantere giremiyorum...
  5. T

❌İndirim Bitti! N11'de Sahura Özel Alt limitsiz 25₺ İndirim

unu kim bitirdi la alacaktım tam gitti un
  6. T

ben diğer onaylanmış hesaplarımdan kod giremiyorum şu an girebilen var mı ??
  7. T

yapamazsın kodlar sınırlıydı şu an kullanılmyıor
  8. T

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

eyvah bizz aldık 20 tane geri verirler parayı en kötü yaw
  9. T

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

tellegram linkini özelden atabilirmisiniz pls
  10. T

Steam EA Play aldım bittiğinde oyun gider mi?

hocam ben ea play aldıktan sonra oyunlarda gezmeye başladım bf 2042 gelince oyunu satın alın yanında Oyunu Kütüphanene ekle diye bi yazı vardı ona tıkladım oyun kütüphaneye geldi sonra diğer oyunlara bakayım eğer sistem kütüphaneme eklememi istiyorsa ekliyim dedim diğer oyunlarda o sistem yok...
  11. T

Steam EA Play aldım bittiğinde oyun gider mi?

Arkadaşlar şimdi ben steamden ea play aldım 8tlye bana ea play bi oyunu steam kütüphaneme eklememe izin verdi (key) bende ekledim eklediğimde bu şekilde gözüküyor oyun sayfası mağazasına girince alabiliyorum ama iade kısmına gelince bana 8 tl değil 16 tl iade ediyor birde steam kütüphanemden bf...
Geri