Dediğiniz gibi çalmayı bilmediğim için gitar çok da farketmez ćalmayı sürdürür ve ileriyi hedeflersem zaten değiştirip daha kaliteli modellere bakarım 2.el elden almam gerekir ama şimdide gitardan anlamadigim icin bir sorunu varsa anlayamam tanidigim anlayan biriside yok 0 gitar...
Selam dostlar daha önce elime gitar almadım ama uzun zamandır elektro gitar çalmak istiyorum genellikle turkce yabanci rock dinliyorumyeni başlıyacağım hangi marka gitar almam gerektigini bilmiyorum ama hhs veya hh bulunmasini istiyorum ögrenmek amacli cok pahali bjrseye gerek yok fiyat...
Selamlar 20-25k bandında laptop arıyorum benim için ekran kalitesi , pil süresi çok önemli çok ağırda olmasın 2-4kg arası
Ekran kartı en az rtx 3050 olsun oyun çok oynamayacağım ekran kartinin lazim oldugu yazlilimlar için rtx 3050 yeter işlemci agirlik istiyorum
Bütçe:20.000tl
Selam dostlar kullanım amacım kodlama,ofis programları,capcut-premier pro gibi edit programlarını kullanacağım ve dizi film izlemek istiyorum o yüzden 16 gb ram ve en az 512gb ssd olması lazım mümükünse ekran kaliteside benim için önemli ama en önemlisi batarya süresi 8-10 aralığı...