Taco Lynx isimli üyenin son içerikleri

1. Taco Lynx

8000-12000 TL bütçe ile Kasa+PSU önerisi

750 w için nzxt c750 3.939 TL, msi mag a750gl gold 6.389 TL 850 w için msi mag a850gl gold 7.699 TL bence msi alman daha iyi olabilir gen5 olduğu için ileriye dönük olur. kasa hakkında çok bir bilgim yok.
  2. Taco Lynx

Yardım Hangi RTX 5070 modeli alınmalı?

pckolikten alışveriş yaptınız mı forumlarda ilgisiz olduklarını duydum
  3. Taco Lynx

bütçe 40k ya kadar olabilir taksitli aramıyorum aslında msi gaming trio istiyordum ama oda çok yükselmiş bu yüzden başka model arıyorum
  4. Taco Lynx

5070 almak için geç kaldım biliyorum ama yılbaşına günler kaldığı için hemen almayı düşünüyorum ama 5070 modelleri görmeyeli pahalanmış ama yılbaşı zammından öncede bir bakmak istedim [H3...
  5. Taco Lynx

F/P mikrofonlu kulaklık önerin pls

forumlarda iyi diyorlar yani kablolu olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
  6. Taco Lynx

F/P mikrofonlu kulaklık önerin pls

havit gamenote h2002p var ona bakabilirsin
  7. Taco Lynx

Youtube kanal, video vs. engelleme nasıl yapılır

onu düşündüm ama maalesef hesaptan çıkıyorlar yada hesap değiştiriyorlar
  8. Taco Lynx

Youtube kanal, video vs. engelleme nasıl yapılır

televizyonda , tablette, telefondaki youtubede kanalları nasıl engellerim videolarını nasıl engellerim yani benim evimdeki başka cihazlar bu engellediğim kanalları izleyemesin istiyorum direk kökten kaldırmak istiyorum sanki kanal yokmuş gibi
  9. Taco Lynx

Normal e-postamı yoksa kurumsal e-postamı

şuanlık çokta profesyonel bir sunucu düşünmüyorum aslında kurumsal e-posta çokta gereklimi bilmiyorum sadece kendi e-postamı kullanmak yerine kurumsal düşünmüştüm ama sanırım şimdilik yeni bir gmail hesabı açıcam
  10. Taco Lynx

Normal e-postamı yoksa kurumsal e-postamı

ben minecraft sunucum için domain alacağım ama domain için kendi e-postamımı kullansam yoksa kurumsal e-postamı alsam bilemedim. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  11. Taco Lynx

Borsa nasıl öğrenilir?

kısaca İlk başta kısa vadede biraz kazanıp uzun vadeye geçmek istiyorum.
  12. Taco Lynx

Vodafone mobil intetnet sıkıntısı

türk telekomdan Vodafone geçtim 200 liralık 20gb tarife aldim. ama çekmiyor resmen eskiden mb/s çekerdi şimdi kb/s b/s çekiyor resmen dolandırıcılık gibi bir şey. bunun çözümü varmı?
  13. Taco Lynx

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı

monitor 9bin oluyor değilmi birde 900 cashback yanlış anlamadıysam
  14. Taco Lynx

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı

iyzico ile fiyatı 9.799 tl ye düşüyor ve 500tl cashback varmış daha mantıklı 2k monitör varmıdır...
  15. Taco Lynx

Msi b650m vs msi b650

sanki özellik olarak b650m daha iyi gibi
Geri