tacsizkral44 isimli üyenin son içerikleri

1. tacsizkral44

Yardım Pc deki minecraft mobilde oynanırmı

Evet play store gur mojo launcher yaz yükle giriş yap java versiyonu oyna
  2. tacsizkral44

MILLENICOM PROMOSYON KODU

Arkadaşlar millenicoma geçeceğim bana promosyon kodu lazim
  3. tacsizkral44

Yks Kaynak Secimi Yardım

Arkadaşlar benim elimde ayt Soru bankasi olarak Mert hoca 3d 345 orijinal ve Aydın var ama içimdeki ses nedense Aydın yayınlarını çözme diyor kitabida bana hocam verdi sizce atmalimiyim birde tyt mat netim ortalama 25 sizce branş denemesi mi cozim yoksa Barış çelenk soru bankasi
  4. tacsizkral44

Turknet referans kodu

Ondan geçiyorum hocam😂 1762796391
  5. tacsizkral44

Turknet referans kodu

Arkadaşlar turknete geçeceğim bana referans kodu lazım
  6. tacsizkral44

Qcy T13 anc mı Yoksa Qcy ht15 mi

Arkadaşlar yeni bir silikonlu kulak içi kulaklık alacağım bu iki model arasında kaldım farklı fikirlerede açığım Bütçe 700
  7. tacsizkral44

🔴NAYS ve Fenerbahçe SK mobil hacklendi ❗️

Banada geldi uygulamaya girilmiyor
  8. tacsizkral44

Netgsm güvenilir mi(gsm)

Arkadaşlar yeni bir operatöre geçeceğim ve netgsmin fiyatları çok ucuz geldi güvenilir mi
  9. tacsizkral44

WeChat Hesabımı Onaylayacak Bı Baba Yiğit

Reis çinlilerin WhatsAppı gibi bişey ama ben Valorant Mobile giriş yapmak için kullanicam
  10. tacsizkral44

WeChat Hesabımı Onaylayacak Bı Baba Yiğit

Arkadaşlar WeChat e giriş yapicam son aşamadayim ve WeChate giriş yapmiş birisine ihtiyacım var
  11. tacsizkral44

Minecraft Bedrock Almak Java Sahibi Yapar mı

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Minecraft Java almak istiyorum ama 1200 vermek istemiyorum ama aklima değişik bir fikir geldi oda play store dan 280 TL ye Minecraft bedrrock satın alsam ve satın aldığım mailden Minecraft launchera giriş yapsam olur mu sizce
  12. tacsizkral44

GTX 1070 ALTERNATİF ÖNERİ ?

Gtx 1660s veya 1660ti o fiyat bandında iyi olur
  13. tacsizkral44

AliExpress Ugrenn Yetkili Satıcı

Arkadaşlar ben bı tane AliExpress ten ugrenn kablo alicam ama fiyatlar çok düşük acaba sahte kablo gönderirler mı birde bilen varsa bu markanın güvenilir satıcısı var mı
  14. tacsizkral44

Psu yıkadım olanlar oldu

Hacı insan PSU yu suyla yıkar mı
  15. tacsizkral44

Maaşımı aldım telefon önerir misiniz?

Hocam eğer bir borcunuz yada paranızı vermeniz gereken biyer yoksa biraz daha bekleyip paranızı biriktirin bı 10k aralıgında telefon alın ama borcunuz vs. bişeyiniz varsa 5-6k ya kaçak telefon alin
Geri