oyun için demediniz pil tasarufuna alırsa 1 günü götürür ben oyun oynarken full ayarlarda 8 ile 9 saatte bitiyor
1683658471
pil konusunda sıkıntı yaşamaz kesinlikle
anakart hatası olabilir sakın açma pcyi başıma geldi 1650 li bir asus laptopum vardı üretici hatasından ana kart yaktıydı pc fiyatının üstünde bir laptop verdilerdi dokunmamanı tavsiye ederim
1683657943
sonra suclu sen olursun haklı olduğun halde
amd bana göre fazla ısı yapmıyor ve performans acısından kullandığımdan dolayı iyi bir etkileşim veriyor ama kararı ben vermem bu sistemin intel tabanlısıda var onuda alabilir
ram yuvasına zarar verme ihtimalin varmı hocam
1683657161
zarar verdiysen geri donüşü yok ana kartmı zarar verdiğini anlamak istiyorsan farklı bir ram tak okuyorsa ana kartta sıkıntı yok ram da sıkıntı var demektir okumuyorsa gecmiş olsun ram slot yuvasını bozmuşsundur
Acer Nitro serisi çok güzel amd tabanlı bak fazla ısıda yapmıyor 3 fanlı 512 gb m2 ssd amd rayzen 5 5600 işlemci 16 ram tek slot fazladan 1 adet ram slotu var kasaı çok asi duruyor yani tavsiye ederin al 4-5 sene dokunma efsane bir şekilde götürür sadece 1 veya 2 yılda acer bayisine termal macun...
yok hocam şarjı iki üç günü götürüyordu yarım saatte fulleniyor bende karantina zamanı beni valorantta yücelik 1 yapmıştı memnundum severk kullandım tavsiye ederim