Kamera ana konuysa tercih edilebilir. Ama diğer konularda Samsung daha iyi oluyor
1750617053
Anladım hocam. Şöyle bir 35-36'ya düşse güzel olacak aslında
1750617113
Yurt içinde de o telefonlara o kadar para ayıracak bütçe yok maalesef. Sizde varsa alınabilir ama pek tavsiye etmem. Bir telefona...
Ne güzel hocam nereden ve kaça aldınız?
1750614810
Ben de pek bilmiyorum onu. Tanıdığınız telefoncu falan varsa sorabilirsiniz. Açıldığında size haber verir.
1750614971
Xiaomi arayüzü pek hoş gelmiyor. Yazılımsal sıkıntıları da fazla. Şuan redmi note 12 pro kullanıyorum. Yazılımsal...
Kumlanma hocam tam olarak şöyle anlatayım. Karanlık bir ortamda ekranda nokta nokta kum gibi şeyler gözüküyor. Cihazın kronik sorunu bu.
Yurt dışı cihazlara bakanlık yeni güncellemeler getirirse sıkıntı olabilir. 4+4 olayı 3 e düşse mesela sıkıntı olur gene. S25 ultra alsam seneye eylül de...
Kumlanma problemi vs. var diye duydum. Hem cepte falan çok kaba duruyor o cihaz Keskin hatlardan. Almışken en güncelini almak iyidir yurt dışı konusunda.
1750613989
Öyle olacak gibi. Telefon yakın zamanda indirime girer mi? 2 Hafta önce Hepsiburada da 23.000₺ ye düşmüş çoğu kişi almış forumda.
15 e 55k civarı vermek yerine, S24+ almayı deneyebilirsin hocam. iPhone 13'ten çok geçen var ve memnun. 15 Pro'dan geçenler de memnun sana öyle söyleyeyim. Arayüzüne alışman biraz zaman alır ama emin ol farkı hissedeceksin. Sorun varsa sorabilirsin cevaplayabilirim
Şuanda ikisi arasında kaldım. Kullanacağım telefon en az 5 sene götürsün istiyorum. Yurt dışı S25 ultra alırsam yılda 4+4 ay kullanabilirim. Ama bu durumun böyle devam edeceğinin ülkemizde garantisi yok. Ayrıca şuan S25 ultra alırsam seneye Eylül ayına kadar server kaydı açılır mı bilemiyorum...
Merhabalar. Şuanda Redmi Note 12 Pro kullanıyorum. Telefonumu değiştirip uzun yıllar beni götürecek telefon arıyorum. Yurt dışı S25 Ultra almayı düşünüyordum lakin 4+4 olayında ileride sıkıntı çıkar diye korkuyorum. Yurt içi S24+ alınır mı? Yorumlarınız neler? Kullananların görüşünü merak ediyorum.