Taha E. isimli üyenin son içerikleri

1. T

40.000TL bütçe ile laptop onerisi

Merhaba. 40.000TL bütçe ile oyun odaklı bir bilgisayar önerebilir misiniz? HP Victus modelleri gözüme çarpıyor hem tasarım hem özellik olarak ama kronik sorunlu olduğunu söyleyen de büyük bir kesim var. Sizin fikirleriniz nedir acaba?
  2. T

RX5600 fanlar dönmüyor

Selam herkese, bugün kafama esti işlemcim yandıktan sonra bir sıcaklık değerlerine bakayım dedim. GPU kullanımı neredeyse yüzde 0 iken 64 derece Monster Hunter: World oynarken ise 95 dereceye kadar çıktı sıcaklık. Ne olabilir sorun? Fanlar dönmüyor gibi görünüyor ancak tam anlayamadım.
  3. T

Sapphire RX5600XT 60derecede sabitlenmeye çalışıyor.

Merhabalar geçen yıl temmuz ayında RX5600XT almıştım ancak şuan ekran kartı kendini 60 derecede sabitlemeye çalışıyor.Sabitlemek için de fan hızlarını arttırıyor MSI Afterburnerda bunu gözlemledim 58 59 60 derece civarlarında geziyor ve oyunu oynarken fan dönme hızları 1600RPMden 2400RPMlere...
  4. T

Oyunceviri.net kapandı mı ?

Merhabalar, geçen günlerde Fallout new vegas oynamak istedim ama türkçe yama kurarken baktığım oyunceviri.nete ulaşılamıyor hatasını alıyorum.Yamayı bir yerden buldum ama İ,ı,ü,ş gibi harfleri göstermiyor ve sitesinden bir karakter düzeltme dosyası indirmem gerek.Site kapandı mı ? yeni adrese mi...
  5. T

Hadron gamepad ile her oyunu oynayamıyorum

Herkese merhabalar elimde 2 sene önce aldığım Hadron gamepad var ve bununla her oyunu oynayamıyorum. Mesela microsoft store üzerinden indirilen hiç bir oyun gamepad ile oynanmıyor. ya da Dark Souls gibi oyunlar da oynanmıyor ? Nasıl çözülebilir ?
  6. T

Termal macun alımı

altında geliyorsa neden temizleyeyim ki ? ekstra bir faydası olur mu ?
  7. T

Termal macun alımı

PC sipariş edicem montajlı olmadan termal macun yanında gelmiyor diye biliyorum. hangi termal macun alınır sizce ?
  8. T

MSI,GIGABYTE ve Sapphire markaları arasından hangisini tercih etmek daha mantıklıdır.

Merhabalar, AMD Radeon 5600XT ekran kartı alacağım ancak MSI,GIGABYTE ve Sapphire markaları arasından hangsini tercih etmeliyim ? https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx5600xt-mech-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-34870...
  9. T

Sistem Uyumlu mu ?

XPGnin ısınma sorunu var diyorlar o sisteme de baktım ama çok hoş gelmedi.
  10. T

Sistem Uyumlu mu ?

monitör alma planım var ancak şuan değil, kasa için bütçem 6500tl 50 60 tl fazla olabilir.
  11. T

Sistem Uyumlu mu ?

Hayır ucuz gördüğüm için bu siteyi seçtim başka bir önerin varsa seve seve kabul ederim. 1594916162 yapamam galiba.
  12. T

Sistem Uyumlu mu ?

S2H yaparsam ramleri düşürmem gerekicek S2H'nin bana avantajı ne olur yükseltirsem.Bir de bu kasa yerine ne önerirsiniz.
  13. T

Sistem Uyumlu mu ?

AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci ₺1.553 Gigabyte B450M H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart ₺520 G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK) ₺633 Gigabyte Radeon RX5600XT Windforce OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı ₺2.305 Kingston...
  14. T

Öneri In-Win 101 Asus Edition 650W Psu alınır mı ?

sizce alınır mı ?
  15. T

Bu PC alınır mı ?

Cevabin için çok teşekkürler. Ben itopyadan alış-veriş yapmak çok istemiyorum çünkü son günlerde kotu yorumlar var internette geç gönderiyor vs. Bir de belki psuyu biraz uzun süre kullanmaya calısıcam o yüzden satmam galiba. 1594709533 Öneri için teşekkürler ama s2h modeli 3200mhz görünüyor...
Geri