[H3 id='MSI+Optix+G271+27+1+ms+Full+HD+IPS+144+Hz']MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz [/H3]
1761144292
ve eklemeyi unuttum bir süre zaman geçtikten sonra düzeliyor. gerçekten ilginç
Hocam akıl verin kafam çok karışık tamam 5000 serisi var daha iyi daha güçlü bende istiyorum fakat bu laptopu hala isteme taleplerimiden birisi iyi bir soğutma, 17.3 inç olması ve çok yüksek güç kullanmadan iyi performans vermesi lütfen yardımcı olun. kafam çok karışık.
Büyük ihtimalle 4000 serisi bir laptop alacağım.
[H2 id='HP+Omen+17-DB0015NT']HP Omen 17-DB0015NT[/H2]
Şu model ilgimi cekti yapilan testlerde ekran kartı watt değeri düşük olmasina ragmen rakip watt değeri yuksek modellerden daha fazla fps veriyor, ve daha az ısınıyor. Tabi baska fikirlerede...
Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım.
1729359372
Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım.
Arkadaşlar öyle yayıncı olmak gibi bir derdim yok. Arkadaşlarla dc'de takılmak için webcam almayı düşünüyorum. Bizim çocukta inca inc 3413 model webcam gelmişti ve baya kaliteli bir şeye benziyordu. Bunun gibi tavsiylerinizi veya daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar öyle yayıncı olmak gibi bir derdim yok. Arkadaşlarla dc'de takılmak için webcam almayı düşünüyorum. Bizim çocukta inca inc 3413 model webcam gelmişti ve baya kaliteli bir şeye benziyordu. Bunun gibi tavsiylerinizi veya daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.