Taha Tatar isimli üyenin son içerikleri

1. Taha Tatar

Twinmos Ssd İndirimde Alınır mı ?

yok ya normal m2 to sata dönüştürücü yada m2 to pcie dünoşturucu
  2. Taha Tatar

Twinmos Ssd İndirimde Alınır mı ?

m2 al ucuza bir dönüştürücü al onun ile kulan hatta laptop değilse pcie ile bağla hem ileriye yatırım olur hemde daha hızlı olur
  3. Taha Tatar

Lg Oled 27gx790a-B 27" 0.03 Ms 2k Pivot 480 Hz Alınır mı ?

ben bunu tavsiye ederim ama hz olarak daha yüksek olucaksa oledde biraz sıkıntı bulmak tayfun hocam yardımcı olsun sana @Tayfunns 1779616019 bu en azından 4.nesil qd oled kullanıyor 3. nesilden aşağısı hiç alınmaz woled tarafı biraz daha karışık oyun için qd oled tavsiye ederim ben
  4. Taha Tatar

Yeni Oem Kasa Aldım Ne Yapmam Lazım (Yardım)

tam bilmiyorum ama sadece ekran kartı çıkık geliyor sanırım onuda sokete takıp bir vida sıkıyorsun macun vs gerek yok işlemci takılı gelirse macun vardır kafan rahat olsun muhtemelen sadece ekran çıkık gelir
  5. Taha Tatar

Hat Değerleri Nasıl?

modem standart model muhtemelen bundan değildir sen kabloları kontrol ettir şikayet oluştur kanıtlarınıda sun gelip değiştirsinler ek varsa tekrar çeksinler vs vs hayat kailten artar muhtemelen 35mbps iken sorunları belli etmiyodu ama 50mbpsye çıkınca deliklerden su fışkırmaya başlamış
  6. Taha Tatar

Hat Değerleri Nasıl?

Hocam iç tesisat yada modemde bir sıkıntın var çok fazla paket patlamış lag gecikme ve eksik yüklenme gibi sorunlar yaşatır ethernet wan kablolarını bi kontrol et türk telekoma söyle gpondan evine gelen kabloyu kontrol etsin değiştirsin ondan başka her şey mükemmel ama bunu kesinlikle kontrol et...
  7. Taha Tatar

Wraith W60 Alınır mı?

normal bende 3k verdim eğer kullanıcaksan mutlu şekilde ver gitsin senden önemli değil
  8. Taha Tatar

21.500 Tl'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

illaki
  9. Taha Tatar

21.500 Tl'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

12 daha koy ne hocam direk 100 koysun 17 pro max alsın tertemiz cihaz kamerasında güzel
  10. Taha Tatar

Android S24u 8.5 Güncellemesi Yapan Var mı?

dünden beri kullanıyorum pil çok iyileşti kesinlikle daha az ısınıyor animasyonlar daha akıcı vs kesinlikle yapılmalı
  11. Taha Tatar

32" Monitör İçin Kaliteli ama Uygun Fiyatlı Monitör Kolu Önerisi

hocam iyiki sıkıştırmalı dedim bu vidalı değilmi bide bunu alsam mesela duvara yatay bir şekilde monte etsem olur mu 1779454852 çok pardon hocamlar ya sabitleeliymiş gerçektende resimlerde delik görünce
  12. Taha Tatar

32" Monitör İçin Kaliteli ama Uygun Fiyatlı Monitör Kolu Önerisi

[H2 id='MSI+MAG+321UP+QD-OLED+X24+32+iin+monitr+kolu+nerebilir+misiniz+hi+anlamam+bu+kol+olaylarndan+uzun+olmas+gerek+ve+masay+delmeden+sktrarak+tutmas+gerekiyor+daha+bte+belirlemedim+salam+bireyler+olsun+ama']MSI MAG 321UP QD-OLED X24 32" için monitör kolu önerebilir misiniz? hiç anlamam bu kol...
  13. Taha Tatar

Volarant Drop ve Menü Yüklenmeme Sorunu

ram hızların kaç biosta expo açık mı memtest96 yap test et silgi ile temizle ısı değerlerini kontrol et işlemci anakart stabilite testleri yap sadece valoda oluyosa microsoft küfret ve format çak bi tane
  14. Taha Tatar

Öneri Msı 31.5 Mag 321up Qd-Oled X24 Alınır mı?

çok iyi cihazda tasarımı olarak emin olamıyorum açıkçası salonun ortsaında durucak alet AW3225QF çok hoşuma gidiyor mesela ama 3.nesil o sanırım hemde daha pahalı tasarım için saçma kalır
  15. Taha Tatar

Öneri Msı 31.5 Mag 321up Qd-Oled X24 Alınır mı?

Merhabalar, bildiğiniz gibi iki gün önce başka bir konu altında bu monitör üzerine uzun uzun konuşmuştuk. Ben de almaya karar verdim. Bu akşam, 50-55 bin TL bandında, 'aşırı iyi' sayılabilecek bir cihaz almayı düşünüyorum. 60 bin TL bütçem var; 32 inç, 4K ve 3-4.nesil QD-OLED bir monitör...
Geri