Taha46 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Legion Pro 5 Isınma Sorunu

sessiz modda kullanırken (valorant için söylüyorum) 68 ile 85 arası ama balanced ve performans modlarında 100 dereceyi goruyor rahat acaba oyunla ilgilide olabilirmi diye düşünüyorum
  2. T

hocam sabahtan beri bilgisayar guncelleme yapıyor hiç kapanmadı muhtemelen ondan diye düşünüyorum yarın tekrar bi bakacağım
  3. T

Legion pro 5, rtx 5070, r9 8940hx, 32gb ram , 1tb ssd, versiyonunu aldım laptop bugün geldi bütün guncellemelerini yaptım valorantta bi test edeyim dedim fps yi sınırlamadığımda 100 dereceyi çok rahat görüyor, kısıtladığımda ise 95 derecelerde neden böyle acaba.
  4. T

Steel Series Arctis 3x Ssh61689 Alınır mı?.

ve beyaz rengini alsam sararma yaşatırmı acaba.
  5. T

Nethouse Satıcısı Güvenilir mi?

1783190271 Teşekkürler beyler sipariş verdim ❣️
  6. T

Nethouse Satıcısı Güvenilir mi?

Lenovo Legion Pro 5 alacağım, nethouse isimli site güvenilir mi? acaba mediamarkt ve vatanda stok bulamadım ama burada var.
  7. T

Lenovo Legion Pro 5 Alınır mı?

tekrar bi genel değerlendirme yapacağım teşekkürler tavsiye için.
  8. T

Katılıyorum 5070 için 100k gerçekten fazla ama marka güvenilirliği ve 4 yıl garanti işide çok mantıklı sonuçta 100k para bağlayacağım, attığın pc her açıdan daha iyi ama dediğim gibi marka soru işareti.
  9. T

Bugün vatan ve mediamarkta baktım hiçbiryerde legion 5 pro nun stoğu kalmamış internettede aynı şekilde sadece linkteki satıcıda buldum güvenilir bi satıcımı ve bu pc alınır mı? (not: marka takıntım vardır lenovo asus harici almam.)...
Geri