Ya işte bu şekilde değilde direkt hazır satın alınabilecek sistemler kaldı mı düşük fiyatlara. Yoksa artık düşük fiyatlarda sadece toplamak mı zorundayız. Yayıncıların düşük fiyat dediği sistemler 40 dan falan başlıyor
Merhaba uzun zamandır bir yazılımcı olarak laptop kullanıyorum. Hatta yıllardır piyasaya bakmamışımdır. Geçen bir arkadaşım ona bir sistem bakmamı rica edince tekrar bakmak istedim. Ama yanlış yerlere mi bakıyorum yoksa piyasa mı bitik tam anlayamadım. Şu anda eski 3050 ve 3050 ti li laptoplar...
Taksit imkanına bağlı. Eğer peşinfiyatına taksitli bir şey varsa 8-9 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Ama oyuncu ve ofis koltuğu arasındaki farkıda tam anlayamadım
Kol ilk geldiğinde dongle ile oynarken bağlantıyı kendisi random bir anda kopartıyor. Bunun üzerine kolu geri verdim ve değişim isteğim kabul edildi.
Kol tekrar dün elime ulaştı fakat hala bağlantı sorunu yaşıyorum. Bağlantı oyun oynarken bir anda kopuyor. Yakın mesafede ve arasında bir şeyde...
Hocam merhaba. Fantech revolver 3 almıştım fakat bozuk geldi ve iademe mi değişim mi yapsam diye düşünüyorum. xbox stili gamepad kullanması sarmıyor. Muhtemelen sadece fifada kullanacağım fakat almışken fp sini almak istiyorum. Revolver fp midir
Arkadaşım alınmaz alınmaz diyorsun. O değil bu alınır diyor. Neden diyorum cevap yok ya da marka algısından konuşuyor. Ghosting varmış. Forumlara baktım yaşayan olduğunu belirtmemiş nerdeyse. Yani madem elinde tutulcak bişi yok millete enayi diye sallama. Koyun musun
Dostum bwnde ondna almaya karar kildim ya. Hala msi in farkli urunleri var 4800 e ama ekrani yatay cevirme muhabbeti fln da var ya. Bundan dolayı tercihim monsterdan olcak. 12 taksittr bulunmayacak bir nimet