Merhabalar acaba steam hesabinizda nba 2k15 var midir satin almayi cok isterim veya baska temin edebilecegim bir yer var mi uygun fiyata cunku cocuklugumun oyunu ve hicbir yerde bulamiyorum
Sistemim için şu an studz un dualband usb 3.0 ac1300 unu kullanıyorum alalı daha birkaç gün oldu ama apex legends veya fortnite oynarken bir anda ms artışları ve bağlantı kopmaları yaşıyorum ne yapmam lazım eğer bir wifi usb adaptör öneriniz varsa çok sevinirim çünkü ethernet kablosu...
Merhabalar. Yaklaşık 2 gün önce teslim aldığım ryzen 5 7500f ve radeon rx9060xt li sistemim apex legends ve fortnite gibi oyunlarda sürekli kasmalar ve fps dususleri yaşıyor. internet hızımı test ettiğimde 90mbps indirme hızı ve yaklaşık 25-30 upload alıyorum bilmiyorum ne kadar önemi var çünkü...
Merhaba butcem maksimum 35.000 tl olmak uzere bi kasa ariyorum mumkunse iyi bir grafik karti ve islemci istiyorum. Cogu kasalar 500gb ssd ile satiliyor ama bana 1tb lik lazim o yuzden 1tb eklentisi yapildiktan sonra 35.000 tl yi gecmezse cok iyi olur simdiden onerilerinizi icin cok tesekkur ederim