tahaarvas36 isimli üyenin son içerikleri

1. tahaarvas36

3 BİLGİSAYAR İÇİN UPS ÖNERİSİ

Arkadaşlar şirketteki bilgisayarlarda önemli evraklar işlediğimiz için elektrik kesintilerinde bilgiler sıfırlanıyor. Bu sebepten UPS arıyorum. Şirketteki 3 bilgisayara yetecek güçte 5-10 dakika bilgisayarları açık bırakacak kadar UPS arıyorum. Küçük UPS modellerinden vardı ancak onların aküleri...
  2. tahaarvas36

Yayın Sırasında Düşük Fps - i5 12400f + 3060ti

işlemci sıcaklığı yük altında 82 derecelerde ekran kartıysas 45-50 lerde takılıyor
  3. tahaarvas36

hocam yayın kodlayıcım h264 ve donanım yani ekran kartından veriyorum. İkisine nasıl gücü yayabilirim bilmiyorum.
  4. tahaarvas36

Arkadaşlar i5 12400f işlemcim ve 3060ti ekran kartım var. 4 kanaldan 32 gb ram ve b660 plus anakartım var. İşlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıcaklık testlerinde yük altında işlemcim 82 dereceleri görüyor ekran kartım 45-50 derecelerde takılıyor. Şimdi soruna gelecek olursak ; Yayın...
  5. tahaarvas36

Öneri 2 adet toplama pc yapacağım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 2 tane bilgisayarım var. Biri DDR3 birinde de i5 11400f 2060 var. Ana bilgisayara i5 11600k + 4060ti alıp yan bilgisayara anakart ram alıp i5 11400f ve 2060 ı o bilgisayara takmayı düşünüyorum. Alacağım ürünlerin linklerini bırakıyorum. Sizce mantıklı mı ? Önereceğiniz başka bir şey...
  6. tahaarvas36

Arkadaşlar gamepad mouse olarak algılıyor. Mouse nasıl kitlenir ?

Steam kapatınca düzeldi hocam teşekkürler
  7. tahaarvas36

Arkadaşlar gamepad mouse olarak algılıyor. Mouse nasıl kitlenir ?

Gamepad ile oyun oynuyorum ama sağ joystick hareket ettirince ekranda mouse hareket ediyor mouse nasıl kitleriz ? Daha önce bir videosuna denk gelmiştim ama şimdi bulamıyorum.
  8. tahaarvas36

Yayında Bilgisayarım Kasıyor Sebebi Nedir ?

Arkadaşlar bilgisayarım kötü değil ama cs girince oyun akmıyor sanki ekranımda ghosting oluyor gibi. Fifa 24 giriyorum obs fena donuyor. Yayını ekran kartından veriyorum ama yayınım kasıyor. Bilgisayarımda i5 12400f 32 ram 3060ti ekran kartı var. Ful optimize nasıl yayın yapabilirim ?
  9. tahaarvas36

Öneri 2.2 Milyon Bütçe İle Hangi Araba Alınır ?

45tfsi lerden en dolusu hangi paketi ? Hafızalı koltuk bile yok çoğunda
  10. tahaarvas36

Hocam Audinin iç konsolundan direksiyonuna pek hoşuma gitmiyor. Direksiyonu sanki 20 yaşındaki arabalar gibi
  11. tahaarvas36

Stok şekilde daha mantıklı değil mi
  12. tahaarvas36

1.6 motor 170 HP kupaya az kalmıyor mu hocam
  13. tahaarvas36

Arkadaşlar 2.2 milyon bütçem var. Hangi arabayı almalıyım sizce ? 2020 model 3.20 mi yoksa 2017 model e180 mi ? Aklımın bir ucunda 2017 model Volvo S90 ve 5.30i de vae. 2.0 motor olduklarından dolayı. Siz olsanız hangi aracı neden tercih edersiniz ?
  14. tahaarvas36

Yardım Kiraladığım Dairede İnternet Gözüküyor

hesap doğrulama falan baya bekletiyorlarmış. Modlar manuel olarak hesabı onaylıyor
  15. tahaarvas36

Yardım Kiraladığım Dairede İnternet Gözüküyor

Arkadaşlar yeni ev kiraladım. Sözleşmesiz olduğu için turknet bağlatacağım ancak adresimi girdiğimde dairemde zaten turknet olduğunu belirtiyor. Eski kiracıyı aradığımda ona ait abonelik kalmadığını söyledi. Twit attım turknet destek özelden adres ve numaramı istedi. Yetkili birime ilettik dedi...
Geri