TahaCel isimli üyenin son içerikleri

1. TahaCel

Ramazan Gelince Oruç Tutacak Mısınız

tutucaz da bulkdayım nasıl olcak bilmiyorum 1 ay da 6kg aldım iftardan sahura kadar yemek
  2. TahaCel

Turknete geçicem tavsiyeleriniz

İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazım
  3. TahaCel

Turknete geçicem tavsiyeleriniz

Millenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor
  4. TahaCel

Macfit üyelik ücreti nedir?

2025 de kayıt yaptırmıştım 3600 Tl ödüyorum gold paket aylık olarak 12 ay tahütlü. Tahtüsüz aylık 4 küsür bişeydi. Kampanya vardı ben girerken ilk ay 1800 ödemiştim. Bu sene bi arkaşı yazdırdık gold 3800 Tl gib bişeydi gold. Üyelik Mac+ indirip bakabilirmisin ama aynı fiyatlar yani mac one...
  5. TahaCel

Çok Mutlu Oldum......

VALLAHİ Bende mutlu oldum gebersin it kötü mötü ama sağlam karakterdi prime zamanı eskiden daha iyiydi de gerçi
  6. TahaCel

Millenicom internet sorunu ? Turkenete geçmelimiyim

aynısı bende çok memnumdum
  7. TahaCel

Kadıköy bendede tam tersi hocam oyublarda sıkıntı yok ama youtubeda kickte bişey zor izleniyo sitelere yavaş giriyor çalışıyor
  8. TahaCel

2 gündür Millenicomda internette sıkıntı var mış bendede sıkıntı hız teslerinde sıkıntı yok ama kullanımda hiç bişey yapamıyosun sizdeed öylemi sıkıldım artık turknete geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir Turknette şöyle bişey var millenicomdad 100mbps alıyorum ama turknette mevzusunu çok...
  9. TahaCel

İnternet hızım normal gözüküyor ama yavaş

Beyler internet hızımda bişey yok aynı her zamanki gibi ama youtubeda kalite düşürüyor sitelere girerken arada bi iyi arada bi yavaş giriyor neyden kaynaklı olabilir
  10. TahaCel

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

rakı candır bench pres mi Deadlift mi
  11. TahaCel

Sağlıklı kilo almak?

baba ben sabah 1500 kalorlik pankek yapıyorum sağlıksız gün içi herahgni yediklerim dışardan ordan burdan evde felan akşam 1000 kalorlik shake 3000-3500 kalori bazen daha fazla alıyorum anterman basıyorum sonrasını sonra düşünürüm
  12. TahaCel

RAKI ve MEZE ÖNERİSİ

Beylerbeyi göbek candır atom çok severim yanında yazın olsa kavun derdim zeytinyağlı mezeleri seviyorum
  13. TahaCel

Nesinede kazanç işlemi

keşke öyle olsaydı ne güzel olurdu
  14. TahaCel

Nesinede kazanç işlemi

basit matematik işlemi kaç oranlık kuponun varsa yatırdğınla çarp 500 tl yatıyırosan 1000tl diyosa oran 2 dir 1000 alırsın 1500 için 3 oran olması lazım
  15. TahaCel

Lazlar ayaklanmış diyorlar.

fsghjıfsdgs soldaki aadam pubgden çıkmış
Geri