TahaCel isimli üyenin son içerikleri

1. TahaCel

Freelancer iş yapan siteler ?

Beyler ufak bi ödev için freelancer kodlama yapan birine yaptırmamız lazım. Çok büyük bişey değil üni projesi için bu tarz siteler vardı ama isimlerini hatırlamıyorum şuan sizin bildiğiniz veya kullandınız varsa söylebeilirmisiniz
  2. TahaCel

4500Tl ayakkabı önerisi

Yazlık kanka istanbul
  3. TahaCel

4500Tl ayakkabı önerisi

Beyler maks 4500-5000tl ayakkabı öneririniz varmı
  4. TahaCel

Valorant açılmıyor ?

Beyler son zamanlarda valorantı açamıyorum nasıl açıcam şunu tıklıyorum hiç bişey olmuyo görev yöneticinde riot açılıyo ama oyun yok
  5. TahaCel

Hansuo olayı hakkında ?

o kim
  6. TahaCel

Kız arkadaşa özgün doğum günü hediyesi önerileri

Yıllardır herkesin istediği şey özgün hediye ama bulamıyoruz her şey aynı artık
  7. TahaCel

Forumdaki aktifliğin az olması

KATILIYORUM
  8. TahaCel

Film önerisi ? Sevgili dostlar

yok hocam bakıcam Prestij ve dune izledim diğerlerine bakıcam saolun hocam
  9. TahaCel

dizi önermeyin lütfen
  10. TahaCel

Hocam bilimkurgu olur macera aksiyon olur savaşlı olur aşk meşk çok istemem şey tarzıda olur interstellar ne bilim zindan adası inception tarzı felan da olur
  11. TahaCel

Babamın Arabasını Kaçırmalımıyım?

hasdahd manuel mi otomatik mi araba hiç kullanmadıysan zaten manuelde sıkıntı yaşarsın otomatikse bişey olmaz
  12. TahaCel

Babamın Arabasını Kaçırmalımıyım?

ehliyet değilde kullanmayı bilsen kaçır derdim ama oda yok bence hiç bulaşma
  13. TahaCel

Anterman da yaptığım hareketlerim nasıl

Herkes kasın grubu için yaptığım hareketleri paylaşıcam anterman programımda bu hareketleri yapıyorum genelde sizin tavsiyeniz olur mu ekle veya çıkar vesaire felan Sırt lat pulldown seated row machine Straight arm pulldown barbel row-deadlift Biceps incline dumbell curl bicep curl machine...
  14. TahaCel

Sigaraya başlamayı düşünüyorum yardım edin

hocam sigara kullanıyorum da stres azaltığını daha hiç görmedim hisetmedim herhangi bişeyde hissetmedim çok boş bişey
  15. TahaCel

Fenerbahçe - Galatasaray maç tahmini/tartışma

güzel güzel işte bu derbi dediğin kavgalı olun dövüşün kim kimden yerse roket moket atın savaş açın
Geri