TahaCel isimli üyenin son içerikleri

1. TahaCel

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

RDR2 ama küçüklüğümün çoğu minecraft 1.8 pvp sunucunlarında geçti
  2. TahaCel

Kızlar Bakabilir Mii

Doğru dedin mayk
  3. TahaCel

En Sevdiginiz İçecek Ne

vallahi doğru tek iyi şeyleri heralde
  4. TahaCel

En Sevdiginiz İçecek Ne

yahudilerin dimi
  5. TahaCel

En Sevdiginiz İçecek Ne

Dünyada üretilmiş en iyi içecek koladır diğerleri sonra gelir 2.liğide fuestea şeftali hariç hepsi 1786750321 Bide bide starbucks Orange Mango
  6. TahaCel

Dgs Tercih Listem Nasıl?

vay aw geçmiş olsun hocam beni morali bozuldu şuan bende denemek için girdim bu sene 1786649993 hoca bide ben ilk kez dgs girdim tercihleri gene yks gibi mi yapıyoruz sistemden ne zaman açılıyo bir bilginiz var mı
  7. TahaCel

Spiderman Filmi Screenx mi İzlenmeli ?

saolasın kankam eyvallah iyi dedin
  8. TahaCel

kanka bilemedim 2d iyi gibi genlde imax felan özel olmadıktan sonra çok önemi yok bir öncekininde 2d ile izlemiştim heralde dune galiba screen x izledim yanlış hatırlamıyosam güzeldi onda neyseki oda imax le çıkıyo heralde yenisi güzel oluyo vallaha
  9. TahaCel

straium var 1785350912 Straium ,3d,2d,screen x 4dx var sence hangisidir ideali 1785350993 3d de izlenmez bence gözlük felan 1785351112 gerçei 4dx straiumdada gözlük le izleniyomuş
  10. TahaCel

bu filmte imax yok diye biliyorum heralde biletlerde paribu cinervesede 2d 3d screenx gold seçenekleri var
  11. TahaCel

daha geçen imax odyssey çıktık bu haftada spiderman çıkıyo normal klasik 2d mi izlenmeli sizce yoksa ScreenX demi izlenmeli ?
  12. TahaCel

Öneri Mutlaka İzlemesin Dediğiniz Diziler

leyladan uzak dur
  13. TahaCel

Dgs İçin Kaynak Önerisi YouTube

Youtube konu anlatım veisare çalışabileceğim bildiniz beğendiniz güzel anlatan kim vardır bildiniz
  14. TahaCel

Köpegimize Yeni Yuva Arıyoruz !!!

kurt lan bu
Geri