TahaCel isimli üyenin son içerikleri

1. TahaCel

Okeyde kafa atmak nedir

dfghdfgjfgh
  2. TahaCel

15-20 K arası telefon önerisi ?

Beyler anneme telefon alıncak 15- 20k arası ve 20-30 k arası 2 model önerirseniz güzel olur bi tanesi 15-20 diğer 20-30 k bütçede olsun
  3. TahaCel

Saatimin camı kırıldı yapılır mı?

yanlış anlama ama yaşını nerden bilebilirim vahiymi iniyo bana saygımı bozmadan cevap verdim ama sen yaşına göre fazla kibirlisin gibi küçüğünede nasıl davranmayı bilmiyorsun. Merak ettimde yaşın kaç acaba sormada sakınca yoksa
  4. TahaCel

kanka ayıp oluyo ama bi tek saat mi her şey her şey üst üste gelince en saçma şey bile patlma noktası oluyor
  5. TahaCel

kanka ne bilim saat takmayı seviyorum zamanında o kadarda para verdik şimdi moralim çok bozuldu bi an her şey üst üste geliyo zaten buda patlama noktası oldu
  6. TahaCel

Beyler 5-6 senelik bir gues saatim vardı bugün takarken spor çıkışı elimden düştü kırıldı iç camı parçalandı dış camında ufak kırılma var saatlern camı değiştiriliyor mu kaliteli saat güzelde yapılması lazım çok pahalı olur mu
  7. TahaCel

Ramazan Gelince Oruç Tutacak Mısınız

tutucaz da bulkdayım nasıl olcak bilmiyorum 1 ay da 6kg aldım iftardan sahura kadar yemek
  8. TahaCel

Turknete geçicem tavsiyeleriniz

İlk önce millencomu arayıp iptal ettirip ardından turkneti mi aramam lazım
  9. TahaCel

Turknete geçicem tavsiyeleriniz

Millenicomdan türknete geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar süre internetsiz kalırım çok kalırmıyom önce millenicomu iptal etim sonramı türkneti aramalıyım napmalıyım bu süreç nasıl oluyor
  10. TahaCel

Macfit üyelik ücreti nedir?

2025 de kayıt yaptırmıştım 3600 Tl ödüyorum gold paket aylık olarak 12 ay tahütlü. Tahtüsüz aylık 4 küsür bişeydi. Kampanya vardı ben girerken ilk ay 1800 ödemiştim. Bu sene bi arkaşı yazdırdık gold 3800 Tl gib bişeydi gold. Üyelik Mac+ indirip bakabilirmisin ama aynı fiyatlar yani mac one...
  11. TahaCel

Çok Mutlu Oldum......

VALLAHİ Bende mutlu oldum gebersin it kötü mötü ama sağlam karakterdi prime zamanı eskiden daha iyiydi de gerçi
  12. TahaCel

Millenicom internet sorunu ? Turkenete geçmelimiyim

aynısı bende çok memnumdum
  13. TahaCel

Kadıköy bendede tam tersi hocam oyublarda sıkıntı yok ama youtubeda kickte bişey zor izleniyo sitelere yavaş giriyor çalışıyor
  14. TahaCel

2 gündür Millenicomda internette sıkıntı var mış bendede sıkıntı hız teslerinde sıkıntı yok ama kullanımda hiç bişey yapamıyosun sizdeed öylemi sıkıldım artık turknete geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir Turknette şöyle bişey var millenicomdad 100mbps alıyorum ama turknette mevzusunu çok...
  15. TahaCel

İnternet hızım normal gözüküyor ama yavaş

Beyler internet hızımda bişey yok aynı her zamanki gibi ama youtubeda kalite düşürüyor sitelere girerken arada bi iyi arada bi yavaş giriyor neyden kaynaklı olabilir
Geri