tahaeren54 isimli üyenin son içerikleri

1. T

5060 ve fps sorunu bir türlü çözemiyorum

aynı sistem/ aynı problem bende de var.
  2. T

RTX 5060 DÜŞÜK FPS SORUNU

Öncelikle selamın aleyküm, hayırlı ramazanlar. Sistemim oyunlarda düşük fps alıyor, kastığını belli ediyor. Orta seviyede bir sistem için komik fps değerleri aldığımı düşünüyorum. Çözümü nedir? ( Gelebilecek bazı önerilere direkt cevap vermek istiyorum; -BIOS Güncel -Sürücüler Güncel -Performans...
  3. T

Yeni Bilgisayarda Masaüstü donma sorunu, masaüstü siyah arka plan sorunu

Selamlar, Bilgisayarım arada bir imleci takılıyor(donuyor) ve imlecin sağ üstünde yükleniyor simgesi çıkıp, masa üstü ekran resmimi simsiyah yapıyor. bir kaç kez yeniledikten sonra, uygulamalarda gezindikten sonra masaüstü eski haline dönüyor. oyun oynarkende arka planda yaşanıyor bu. oyun...
  4. T

Yeni Aldığım Hazır Sistemdeki Sorunlar

bios/ekran kartı güncel. ses konusuna gelirsek anakart sebebiyle fark edecek kadar düşük seviyede bir ses kalitesizliği, ses alçaklığı olduğunu düşünmüyorum. ciddi seviyede bir kalitesizlik var sanarsınız sebzeci megafonu:) ses sürücüsüyle alakalı bir durum olabilir mi?
  5. T

Anakartım: ASUS PRIME H610M-R-SI İşlemci : i5 14400F Ram : Goodram IR-5600D564L36S/16G Ekran Kartı: Asus Geforce RTX 5060 2x OC 8GB
  6. T

Öncelikle selamlar, yaşadığım sorunlar; 1- 5600mhz ram XMP açık olmasına ragmen 4bin küsürlerde çalışıyor. 2- Mağazada deneyipte ses kalitesini yüksekliğini çok beğendiğim kulaklık benim kasaya taktığımda aşırı kalitesiz ve ses seviyesi düşük çalıyordu. Başka bir kulaklık denedim onda öyleydi...
Geri