büyük ihtimal driverimde sorun var uzun süredir bu sorunu yaşıyorum bi şekil düzeltiyorum ama şuan nası düzelttiğimi unuttum realtek audio driver yüklemiştim galiba hatırlamıyorum nası düzeltebilirin arkadaşlar bunu sıkıldım artık bu mevzudan kafayı yicem
beyler uzun zaman sonra bugün discord girdim ses gitmiyo mikrofonumdan bu sorun bi kaç kere daha teşkil etmişti çözmüştüm büyük ihtimal driver sorunum var yada baska bisey anlayan varsa yardım etsin allah askına -kulaklık steel series artics 3
reisim aklın varsa honda yamaha harici bisey bakma bizde yamaha scooter var xenter 150 3 bin kilometrede almıstık suan 60 bin kilometrede ve hala tas gibi tamirciye bile uğramıyoruz sadece hava filtreleri falan degisiyo o kadar motor 2 aydır yatıyo hic calısmadan geçen tek marşta çalıştı aklın...
elim büyük hocam yoksa güzel mouslar biliyorum bide wraith kalitesine güvenmiyorum sadece wraith üzerinden klavye aldım memnunum ama mouse almayın ordan diyolar
arkadaslar 20 cm elim var rival 3 kullanıyorum wireless güzel bi mouse gecmeyi düsünüyorum var mı önerisi olan yoksa attack shark r1 alıcam cok kaliteli degil ama is görsün diye alıcam öneriniz var mı