Geçen hafta param güvende ile sattım konsolu fakat adam kol sahte ve çalıştıramıyorum diyip iade etmek istiyor. Kendisi mi yapamadı yoksa çalışmıyor mu?
Yakın zamanda işletim sistemi değiştirerek windows'a geçiş yaptım. Şuan windows 11 kullanıcısıyım ve öğrenci mailimle word nasıl indireceğim bilmiyorum. Bilgisayarda office 365 indirili fakat dosya açtığımda internetten online word şeklinde devam ediyor ve nasıl indireceğim bulamadım.
Yakın zamanda bı youtuberın hazır sistemini aldım ve bugün teslim aldım. Kuletipi soğutucu takılmıştı fakat boşta 40 derecede geziyor ve stres testinde anında 89 dereceyi gördü. Pek bilgim yok ama sistem videosunda en fazla 66 derece görünüyordu. Ne yapmam lazım?
Alt kattaki modemimizden tam üstünde bulunan prize router taktım ve ordan kasama kablo ile bağlamak istiyorum. 10 metre boyutunda bir kablo alacağım. Cat6 cat7 farkeder mi 5ghz modem olunca 100mb alıyorum fakat router 2.4ghz olduğundan 40 50 hıza düşüyor.
Bende dün aldım sistemi ve seninle aynı configi arıyodum ki snrj bılgısayar vok v9 sistemi görene kadar 7800xt 1tb ssd 7600 islemci b serisi anakart ile 35000tl dün sipariş ettim.
Şuan siteye bile girmiyor dener misin
1729965369
1729965632
B serisi anakart ve m2 ssdi 6000mb verisyonu updatei ile aldım teşekkürler herkese toplam 35000 tuttu